ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Δ.Θερμιώτης-Τζαμίλ: Ποιος είναι ο Έλληνας που ασπάστηκε το Ισλάμ για τον γάμο του; – Θα παντρευτεί την πριγκίπισσα της Ιορδανίας

Ο πατέρας του ήταν ένας από τους πλουσιότερους Έλληνες της Βενεζουέλας

Δ.Θερμιώτης-Τζαμίλ: Ποιος είναι ο Έλληνας που ασπάστηκε το Ισλάμ για τον γάμο του; – Θα παντρευτεί την πριγκίπισσα της Ιορδανίας

Η Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, ανακοίνωσε μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ότι η κόρη της πριγκίπισσα Ιμάν, θα παντρευτεί σε μια εβδομάδα τον ελληνικής καταγωγής σύντροφό της, Δημήτρη Θερμιώτη.

«Την πρώτη φορά που κράτησα το κοριτσάκι μου, ήξερα ότι η ζωή μου δεν θα ήταν ποτέ η ίδια. Σε μια βδομάδα θα γίνει νύφη. Πολύτιμη μου Ιμάν, είμαι τόσο χαρούμενη για σένα και τόσο περήφανη για όλα όσα είσαι. Ευχαριστώ την πολύ ταλαντούχα Elissa και τον λαμπρό Marwan Khoury για αυτό το υπέροχο δώρο και για την εκπληκτική σας ικανότητα να αιχμαλωτίζετε τα συναισθήματα», έγραψε η Ράνια, Βασίλισσα της Ιορδανίας κοινοποιώντας ένα βίντεο με στιγμές της κόρης της από τη γέννηση της μέχρι σήμερα, ανακοινώνοτας παράλληλα πως ο γάμος θα γίνει στις 12 Μαρτίου.

Ο Δημήτρης Θερμιώτης γεννήθηκε το 1994 στο Καράκας της Βενεζουέλας και είναι γιος του Αλέξανδρου Θερμιώτη, που κατάγεται από την Άνδρο και της Corina Hernández, ενώ έχει και δυο μικρότερα αδέλφια, την Αλέξια και τον Αλεχάνδρο. Ο πατέρας του ήταν ένας από τους πλουσιότερους Έλληνες της Βενεζουέλας.

Ο Δημήτρης Θερμιώτης έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Florida International University, όπου έλαβε και Bachelor of Science in Business. Είναι συνιδρυτής της Outbound Ventures LLC, μιας εταιρείας ιδιωτικών και επιχειρηματικών κεφαλαίων στη Νέα Υόρκη που ιδρύθηκε το 2015 και έχει έσοδα 1,1 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Δημήτρης Θερμιώτης εξισλαμίστηκε για να παντρευτεί την σύντροφό του και πλέον λέγεται Τζαμίλ και έτσι τον αποκάλεσε και η μέλλουσα πεθερά του Βασίλισσα Ράνια στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε για να ανακοινώσει το γάμο της κόρης της.

Το ζευγάρι είμαι μαζί εδώ και τρία χρόνια. Γνωρίστηκαν στη Νέα Υόρκη και η σχέση τους αποτέλεσε έκπληξη. Οι δυο τους κράτησαν κρυφό τον ερωτά τους μέχρι τη στιγμή που ο Δημήτρης Θερμιώτης της έκανε πρόταση γάμου προσφέροντας στην Ιμάν παρουσία της οικογένειας του και της οικογένειας της βασιλικής οικογένειας της Ιορδανίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.