ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Δανία: Τεράστια πυρκαγιά στο παλαιό κτήριο του Χρηματιστηρίου της Κοπεγχάγης

Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής έφτασαν γρήγορα στο κτίσμα-ορόσημο της πόλης της Κοπεγχάγης, και διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη γύρω περιοχή

Δανία: Τεράστια πυρκαγιά στο παλαιό κτήριο του Χρηματιστηρίου της Κοπεγχάγης

Στις φλόγες τυλίχτηκε νωρίς το πρωί το παλαιό κτίριο του Χρηματιστηρίου της Κοπεγχάγης, στο οποίο πραγματοποιούνταν τις τελευταίες εβδομάδες εργασίες.

Στα βίντεο και τις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου εμφανίζονται οι φλόγες να έχουν τυλίξει το εμβληματικό, αιχμηρό διακοσμητικό στοιχείο του πυργίσκου στην οροφή, το οποίο στη συνέχεια κατέρρευσε στο έδαφος.

Η φωτιά στο ιστορικό κτίριο, το οποίο είναι γνωστό ως Borsen, ξέσπασε γύρω στις 8 το πρωί (τοπική ώρα). Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής έφτασαν γρήγορα στο κτίσμα-ορόσημο της πόλης της Κοπεγχάγης, και διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη γύρω περιοχή.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Morten Skærbæk, ένα από τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες στην κατάσβεση είναι οι σκαλωσιές που είχαν στηθεί γύρω από το κτίριο στο πλαίσιο των εργασιών αναστήλωσης.

Ο ίδιος ανέφερε ότι είδε ανθρώπους να μπαίνουν μέσα στο κτίριο για να «διασώσουν» κάποιους από τους ανεκτίμητους πίνακες που βρίσκονται στο εσωτερικό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.