ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δείτε με ποιόν τρόπο επέλεξε επιχειρηματίας στην Αυστραλία να εκδικηθεί την πρώην του

Η ανάρτηση έγινε viral στο Reddit

Δείτε με ποιόν τρόπο επέλεξε επιχειρηματίας στην Αυστραλία να εκδικηθεί την πρώην του

Viral έχει γίνει σε ολόκληρη την Αυστραλία ο τρόπος που αποφάσισε επιχειρηματίας της Μελβούρνης να εκδικηθεί την πρώην του. 

Συγκεκριμένα, περαστικοί έξω από ένα εστιατόριο στη Μελβούρνη στην Αυστραλία, μένουν με το στόμα ανοιχτό όταν διαβάζουν μια γιγαντοαφίσα που τοποθέτησε έξω από την επιχείρηση, ο ιδιοκτήτης του.

Η γιγαντοαφίσα λέει χαρακτηριστικά:

Γεια σου Σοφία, με χώρισες επειδή ήμουν φτωχός”, γράφει.

“Τώρα έχω χρήματα για να ανοίξω ένα κορεατικό BBQ, το μετανιώνεις τώρα;”.

Η ανάρτηση έγινε viral στο Reddit, με πολλούς ντόπιους να σοκάρονται από την κίνηση του επιχειρηματία αλλά πεθαίνουν να μάθουν το παρασκήνιο πίσω από όλα αυτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, το Chingu Korean BBQ, που βρίσκεται στο Caroline Springs στην πρωτεύουσα της Αυστραλίας, δεν έχει ανοίξει ακόμα, αλλά ήδη τραβάει την προσοχή από όλη τη χώρα χάρη στην πινακίδα που είναι κολλημένη με την εν λόγω πρόσοψη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.