ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δεν μπορεί να βρει δουλειά λόγω της εμφάνισης της: «Έχω 800 τατουάζ και δεν με δέχονται ούτε για καθαρίστρια»

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει δεν σταματάει να «χτυπάει» τατουάζ

Δεν μπορεί να βρει δουλειά λόγω της εμφάνισης της: «Έχω 800 τατουάζ και δεν με δέχονται ούτε για καθαρίστρια»

Μια γυναίκα από την Ουαλία δεν μπορεί να βρει δουλειά λόγω των πολλών τατουάζ που έχει στο σώμα της.

Η Melissa Sloan στο παρελθόν καθάριζε τουαλέτες, αλλά όταν άρχισε να καλύπτει το πρόσωπο και το σώμα της με τατουάζ, τα πράγματα δυσκόλεψαν γι αυτήν στον εργασιακό τομέα.

«Δεν μπορώ να βρω δουλειά», είπε απογοητευμένη η 46χρονη γυναίκα στη Daily Star. «Έκανα αίτηση για να καθαρίζω τουαλέτες αλλά με απέρριψαν λόγω των τατουάζ που έχω. Μου είπαν ότι δεν πρόκειται να έχω δουλειά ποτέ. Αν κάποιος μου πρόσφερε μια θέση, θα δεχόμουν αμέσως», πρόσθεσε.

Η Sloan άρχισε να κάνει τατουάζ σε ηλικία 20 ετών, εθίστηκε και πλέον έχει 800. Μάλιστα, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο να γίνει αποδεκτή, δεν σταματάει να «χτυπάει» τατουάζ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα συνεχίσω μέχρι τα 70 μου. Κάθε σημείο του δέρματός μου θα καλύπτεται. Το πρόσωπό μου είναι ήδη μπλε. Μοιάζω με στρουμφ», συνέχισε. «Θα ήθελα να γίνω κάτοχος ρεκόρ. Προσπαθώ να μπω στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες», συμπλήρωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.