Πού έχει κολλήσει ο «θόλος»; Στο ότι θα πάνε πολλοί φυλακή αν (όταν) αλλάξει η κυβέρνηση...

«Δεν ντρέπεστε; – Αίσχος»: Πολίτες κατέγραψαν αστυνομικούς να κλέβουν σεισμόπληκτα σπίτια στη Βενεζουέλα (βίντεο)

«Είστε ντροπή», ακούγεται να λέει ένας εξ αυτών προς τον αστυνομικό που λεηλατεί οικία, η οποία επλήγη από τον σεισμό

«Δεν ντρέπεστε; – Αίσχος»: Πολίτες κατέγραψαν αστυνομικούς να κλέβουν σεισμόπληκτα σπίτια στη Βενεζουέλα (βίντεο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Σάλο έχει προκαλέσει στη Βενεζουέλα η υπόθεση με τέσσερις αστυνομικούς, οι οποίοι συνελήφθησαν για φερόμενη συμμετοχή σε λεηλασίες στις περιοχές που επλήγησαν από τον καταστροφικό διπλό σεισμό, με χιλιάδες θύματα και αγνοούμενους.

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα, όπου οι αστυνομικοί εμφανίζονται να δέχονται την οργή κατοίκων που τους κατηγορούν ότι πήραν αντικείμενα και χρήματα από τα ερείπια.

Σε ένα από τα βίντεο, ένας ένστολος φαίνεται να κρατά ένα σπασμένο κουτί με χρήματα, ενώ πολίτες τον περικυκλώνουν και απαιτούν να το αφήσει.

«Γύπες», «Αίσχος», «Δεν έχετε αισθήματα», λένε οι εξαγριωμένοι πολίτες, την ίδια στιγμή που διάφορα βίντεο με τους αστυνομικούς τους οποίους κυνηγά το πλήθος στο Ρέσιντενς Βαγιάρτα, στη Λα Γουάιρα – την πόλη με τις περισσότερες καταστροφές- κάνουν τον γύρο των social media.

«Είστε ντροπή», ακούγεται να λέει ένας εξ αυτών προς τον αστυνομικό που λεηλατεί οικία, η οποία επλήγη από τον σεισμό.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε ότι οι τέσσερις αστυνομικοί απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Οι Αρχές τόνισαν ότι εκμεταλλεύτηκαν τις επιχειρήσεις διάσωσης για να αποκτήσουν παράνομα περιουσιακά στοιχεία, ενώ οι καταγγελίες για λεηλασίες στις πληγείσες περιοχές συνεχίζονται.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.