ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

«Δεν το ζω αυτό»: Ταξιδιώτες αγωνίζονται να βρουν τις αποσκευές τους εν μέσω αεροπορικού χάους (βίντεο)

«Ειλικρινά νιώθω σαν να είμαι σε ένα κακό επεισόδιο του The Amazing Race...»

«Δεν το ζω αυτό»: Ταξιδιώτες αγωνίζονται να βρουν τις αποσκευές τους εν μέσω αεροπορικού χάους (βίντεο)

Οι εκατοντάδες ακυρώσεις πτήσεων από αμερικάνικη αεροπορική εταιρία εν μέσω της περιόδου των διακοπών είχε ως αποτέλεσμα να επικρατεί χάος με τις αποσκευές των ταξιδιωτών για να τις παραλάβουν.

Σε πρόσφατα βίντεο του TikTok, οι χρήστες μοιράζονται με τους θεατές σκηνές από τις παραλαβές αποσκευών όπου κυριολεκτικά επικρατεί το απόλυτο χάος και πρέπει να έχεις ατελείωτη υπομονή για να βρεις τη βαλίτσα σου.

Σε ένα βίντεο, η χρήστης του TikTok Hillary Chang (@hillaryhelennn) δείχνει τον εαυτό της να προσπαθεί να ανακτήσει την τσάντα της μέσα σε ένα πλήθος αποσκευών που φαίνεται να είναι σε ένα αεροδρόμιο στο Χιούστον.

«Ειλικρινά νιώθω σαν να είμαι σε ένα κακό επεισόδιο του The Amazing Race», λέει η 29χρονη Chang στο βίντεο.

@hillaryhelennn I think i need food and I’ll maybe forget that this is happening 😅 what do we think? Maybe time to cut my losses with my things 😭 #delayed #delayedflight #christmastravel #southwestairlines @hillaryhelennn ♬ original sound – hillary ✨big sis advice

Απαντώντας σε ερωτήσεις της Daily Dot, η Τσανγκ δήλωσε ότι η ταξιδιωτική της εμπειρία στις ΗΠΑ «είναι μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ».

Είπε ότι εκείνη και ο αρραβωνιαστικός της πετούσαν από τη Βαλτιμόρη στο Λος Άντζελες μέσω της Southwest τα Χριστούγεννα, αφού πέρασαν την εβδομάδα με τους γονείς του αρραβωνιαστικού της. Ωστόσο, κατέληξαν να κολλήσουν στο Χιούστον, αφού η πτήση τους για το Λος Άντζελες ακυρώθηκε.

Τελικά πήραν ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο γύρω στις 11:30 το βράδυ των Χριστουγέννων, είπε η Τσανγκ, και οδήγησαν από το Χιούστον στο Λος Άντζελες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Τσανγκ δήλωσε ότι ήθελε να δώσει στον κόσμο μέσω του TikTok έναν απολογισμό από πρώτο χέρι για το ταξίδι των γιορτών «που φαινόταν να ξεφεύγει κατά πολύ από τα συνηθισμένα» των τυπικών καθυστερήσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.