Το θέμα πλέον δεν είναι αν αγόρασαν το Predator αλλά από πού προήλθαν και πώς πληρώθηκαν τα λεφτά για την αγορά του...

«Δεν υπάρχουν κανόνες»: Οι 5 πόλεις που τρόμαξαν περισσότερο τον άνθρωπο που ταξίδεψε σε 197 χώρες (βίντεο)

Ο Ντρου Μπίνσκι μοιράστηκε τις πιο δύσκολες εμπειρίες του

«Δεν υπάρχουν κανόνες»: Οι 5 πόλεις που τρόμαξαν περισσότερο τον άνθρωπο που ταξίδεψε σε 197 χώρες (βίντεο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ο Ντρου Μπίνσκι έχει ταξιδέψει σε όλες τις χώρες του κόσμου, συνολικά 197, καταγράφοντας εμπειρίες από μέρη που οι περισσότεροι ταξιδιώτες δεν θα επέλεγαν ποτέ.

Ο Αμερικανός δημιουργός ταξιδιωτικού περιεχομένου πέρασε μια δεκαετία εξερευνώντας τον πλανήτη, από τη Βόρεια Κορέα μέχρι το Αφγανιστάν, και μέσα από το δημοφιλές κανάλι του στο YouTube μοιράστηκε τις ιστορίες του με εκατομμύρια ανθρώπους.

Μετά από χιλιάδες χιλιόμετρα ταξιδιών, ξεχώρισε τις πέντε πόλεις που του προκάλεσαν τον μεγαλύτερο φόβο.

Μογκαντίσου, Σομαλία

Στην πρώτη θέση έβαλε το Μογκαντίσου, το οποίο χαρακτήρισε πόλη «χωρίς κανόνες και νόμους». Όπως ανέφερε, οι μετακινήσεις του απαιτούσαν στρατιωτική συνοδεία, οχήματα ασφαλείας και ένοπλη προστασία.

Η παρουσία της Αλ Σαμπάμπ δημιουργούσε ένα μόνιμο κλίμα κινδύνου. «Πολύ, πολύ τρομακτική και πολύ λυπηρή», είχε αναφέρει για την εμπειρία του.

Κόνακρι, Γουινέα

Η πρωτεύουσα της Γουινέας βρέθηκε στη δεύτερη θέση. Ο Μπίνσκι περιέγραψε ένα σκηνικό χάους, καθώς λίγο μετά την έξοδό του από το ξενοδοχείο σταμάτησε η αστυνομία, ενώ κατά την παραμονή του σημειώθηκε απόπειρα πραξικοπήματος.

Κανταχάρ, Αφγανιστάν

Το Κανταχάρ αποτέλεσε την τρίτη πιο δύσκολη εμπειρία του. Παρότι αναγνώρισε την ομορφιά και την ιστορία του Αφγανιστάν, τόνισε πως η ατμόσφαιρα στην πόλη παραμένει ιδιαίτερα βαριά λόγω της αστάθειας.

Πορτ–ο–Πρενς, Αϊτή

Στην πρωτεύουσα της Αϊτής έζησε μία από τις πιο έντονες στιγμές της ζωής του. Σε περιοχή που ελέγχεται από συμμορίες, μαζί με οδηγό, βρέθηκε αντιμέτωπος με ένοπλους άνδρες που τους απείλησαν.

Τρίπολη, Λιβύη

Η πέμπτη θέση ανήκει στην Τρίπολη, όπου το 2018 ο ταξιδιώτης κοιμήθηκε ακούγοντας ήχους πυροβολισμών. Παρά τις δυσκολίες, σημείωσε ότι η πόλη έχει αλλάξει και θα ήθελε να επιστρέψει.

Παρά τους κινδύνους, ο Μπίνσκι υπογράμμισε πως πολλές από αυτές τις περιοχές διαθέτουν μοναδική φυσική ομορφιά, πολιτισμό και ιστορία, που συχνά επισκιάζονται από τα προβλήματα ασφάλειας.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.