ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Der Spiegel»:Ο Αλβανός πρωθυπουργός καλεί τους Γερμανούς συνταξιούχους να ζήσουν στη φθηνή Αλβανία

«Το σπίτι του Αλβανού ανήκει στον Θεό και στον φίλο του»

«Der Spiegel»:Ο Αλβανός πρωθυπουργός καλεί τους Γερμανούς συνταξιούχους να ζήσουν στη φθηνή Αλβανία

Σε συνέντευξή του στο «Der Spiegel» ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα,  έκανε έκκληση προς τους Γερμανούς συνταξιούχους να πάνε στην φθηνή Αλβανία να ζήσουν δίπλα στη θάλασσα.

Ο Ράμα αναφέρθηκε στη μείωση του πληθυσμού στην Αλβανία αναφέροντας ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του INSTAT, τον Ιανουάριο του 2022, ο μόνιμος πληθυσμός της Αλβανίας ήταν περίπου 2,8 εκατομμύρια κάτοικοι, από 2,9 εκατομμύρια κατοίκους που ήταν το 2011 όταν έγινε η τελευταία απογραφή πληθυσμού. Αιτία της μείωσης, όπως είπε, είναι το υψηλό ποσοστό μετανάστευσης, το οποίο έχει αναζωπυρωθεί τα τελευταία χρόνια.

Στην έκκλησή του προς τους Γερμανούς είπε χαρακτηριστικά:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«…και οι Γερμανοί συνταξιούχοι πρέπει να έρθουν εδώ για να περάσουν τα γηρατειά τους δίπλα στη θάλασσα. Σύμφωνα με ένα παλιό ρητό, «το σπίτι του Αλβανού ανήκει στον Θεό και στον φίλο του» – είπε ο Ράμα στο τέλος της συνέντευξης.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.