ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Διαγνωσμένη νυμφομανής αποκαλύπτει πως είναι να ζεις με μια σπάνια σεξουαλική πάθηση

Η 25χρονη πρόσθεσε ότι «δεν περνάει ούτε μια ώρα» χωρίς να σκέφτεται το σεξ

Διαγνωσμένη νυμφομανής αποκαλύπτει πως είναι να ζεις με μια σπάνια σεξουαλική πάθηση

Το πως είναι να ζεις με μια σεξουαλική πάθηση αποκάλυψε μια γυναίκα που έχει διαγνωστεί με νυμφομανία.

Η νυμφομανία είναι μια ανεξέλεγκτη ή υπερβολική σεξουαλική επιθυμία και μερικές φορές αναφέρεται ως υπερσεξουαλική συμπεριφορά.

Η νυμφομανία, είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τον εθισμό μιας γυναίκας στο σεξ. Η ψυχολογία ως επιστήμη ακόμα κια σήμερα δεν έχει καταφέρει να ορίσει ακριβώς ποια κριτήρια ορίζουν κάποια γυναίκα ως νυμφομανή και έτσι πλέον ο όρος νυμφομανία έχει αντικατασταθεί στη σύγχρονη επιστήμη από τον “σεξουαλικό εθισμό”, ωστόσο η λέξη νυμφομανία συνεχίζει να εμφανίζεται σε βιβλία και μελέτες ψυχολόγων.

Με την κατάσταση να είναι αρκετά σπάνια, μια γυναίκα που έχει διαγνωστεί ως νυμφομανής πήγε στο Reddit για να ανοίξει το λόγο σε όσους μπορεί να έχουν ερωτήσεις σχετικά με αυτό.

Στην ανάρτηση που μοιράστηκε νωρίτερα αυτό το μήνα, η γυναίκα αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με τη συγκεκριμένη διαταραχή πέρυσι. Έκτοτε ξεκίνησε θεραπεία και έθεσε όρια για τον εαυτό της, τα οποία προσπαθεί να τηρεί τους τελευταίους έξι μήνες.

Εξηγώντας τα όρια που έχει θέσει στον εαυτό της η διαγνωσμένη νυμφομανής είπε: «Τα όρια περιλαμβάνουν τον καθορισμό ενός συγκεκριμένου χρόνου για αυνανισμό και, το να κάνω σεξ μόνο αφού έχω πάρει μια περίοδο για να σκεφτώ τις πιθανές επιπτώσεις του στη ζωή μου, ιδανικά μόνο μέσα σε μια ρομαντική σχέση. Επίσης έπρεπε να σταματήσω εντελώς το πορνό, να συνειδητοποιήσω τι προκαλεί τις σεξουαλικές μου ορμές, καθώς συχνά προκαλούνται λόγω άλλων ψυχικών προβλημάτων που περνάω και να επικεντρωθώ στην αιτία (άγχος, κατάθλιψη, ανασφάλειες, άγχος κ.λπ.)».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μοιράστηκε επίσης ότι σε κάποιο σημείο της ζωής της, έκανε σεξ αρκετές φορές την εβδομάδα, ενώ αυνανιζόταν έξι φορές την ημέρα. «Το έκανα αμέσως μόλις ξυπνούσα και συχνά κατέληγα να αργώ στη δουλειά, επειδή απλά συνέχιζα. Έπιανα τον εαυτό μου να το κάνει ακόμη και στο δρόμο για τη δουλειά ή ακόμη και στη δουλειά. Επίσης, η 25χρονη πρόσθεσε ότι «δεν περνάει ούτε μια ώρα» χωρίς να σκέφτεται το σεξ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.