ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Διάσημη vegan influencer βρέθηκε νεκρή από την πείνα – Έκανε δίαιτα με τροπικά φρούτα

Ακολουθούσε μια αποκλειστικά vegan διατροφή που αποτελούνταν από «φρούτα, φύτρες ηλιόσπορου, smoothies φρούτων και χυμούς» τα τελευταία πέντε χρόνια

Διάσημη vegan influencer βρέθηκε νεκρή από την πείνα – Έκανε δίαιτα με τροπικά φρούτα

Διάσημη vegan influencer πέθανε από την εξάντληση και την πείνα αφού είχε ξεκινήσει μια αυστηρή δίαιτα αποτελούμενη μόνο από τροπικά φρούτα.

Η Zhanna Samsonova που ζούσε με δίαιτα εξωτικών φρούτων φέρεται να πέθανε από πείνα και εξάντληση.

Η influencer με καταγωγή από τη Ρωσία, ζούσε στη Νοτιοανατολική Ασία και ακολουθούσε μια αποκλειστικά vegan διατροφή που αποτελούνταν από «φρούτα, φύτρες ηλιόσπορου, smoothies φρούτων και χυμούς» τα τελευταία πέντε χρόνια.

Ωστόσο, οι διατροφικές της συνήθειες πειρορίστηκαν αναησυχητικά τους τελευταίους μήνες της ζωής της, σύμφωνα με τους φίλους της καθώς έτρωγε -σύμφωνα με αναφορές- ένα συγκεκριμένο εξωτικό φρούτο.

Σοκ με το θάνατο της vegan influencer

Η 40χρονη, γνωστή ως Zhanna D’Art στο διαδίκτυο, απεβίωσε στις 21 Ιουλίου, σύμφωνα με πληροφορίες, από μια «λοίμωξη που μοιάζει με χολέρα», η οποία επιδεινώθηκε από την «εξάντληση του οργανισμού από τη χορτοφαγική διατροφή», δήλωσε η μητέρα της στη ρωσική εφημερίδα Vechernyaya Kazan, μεταδίδει η Daily Mail.

Η επίσημη αιτία θανάτου της Zhanna δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί, καθώς η οικογένειά της προσπαθεί να μεταφέρει τη σορό της πίσω στη Ρωσία.

Η μητέρα της food blogger, δήλωσε στα τοπικά ειδησεογραφικά πρακτορεία ότι η Zhanna επρόκειτο να επιστρέψει αεροπορικώς στο Καζάν την ημέρα του θανάτου της. Δήλωσε ότι δεν ενέκρινε την ακραία διατροφή της κόρης της και προσπάθησε να την πείσει να εισαγάγει πιο ισορροπημένες διατροφικές συνήθειες, αλλά εκείνη αρνήθηκε.

«Φαινόταν εξαντλημένη»

Μιλώντας στο Newsflash, ένας ανώνυμος φίλος της Zhanna ισχυρίστηκε ότι είδε τη Zhanna πριν από μερικούς μήνες στη Σρι Λάνκα «να φαίνεται εξαντλημένη». «Την έστειλαν στο σπίτι της για να αναζητήσει θεραπεία. Ωστόσο, εκείνη το έσκασε και πάλι. Όταν την είδα, τρομοκρατήθηκα’, είπε.

Ακόμα είπε: «Ζούσα έναν όροφο πάνω από αυτήν και κάθε μέρα φοβόμουν ότι το πρωί θα έβρισκα το άψυχο σώμα της. Την έπεισα να αναζητήσει θεραπεία, αλλά δεν τα κατάφερε».

Η Zhanna ακολουθούσε μια χορτοφαγική διατροφή για περίπου μια δεκαετία, επιτρέποντας στον εαυτό της στην αρχή να τρώσει ψάρια και γαλακτοκομικά περιστασιακά.

Ωστόσο, με την πάροδο των χρόνων, η περιοριστική της διατροφή γινόταν όλο και πιο ακραία, με έναν φίλο της να ισχυρίζεται ότι τα τελευταία επτά χρόνια έτρωγε μόνο durian, ένα ακανθώδες φρούτο γνωστό για την έντονη μυρωδιά του, ανέφερε το Time News.

Σε μια ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στις 7 Ιουνίου, η Zhanna δήλωσε ότι ήταν ενθουσιασμένη για την εποχή των φρούτων στην Ταϊλάνδη λέγοντας ότι ήταν «καιρός να πάρω βάρος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.