ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κυβερνήτης Φλόριδας κατά Τ.Μπάιντεν: «Κλείσε πρώτα τα σύνορα και μετά μίλα για covid»

Κυβερνήτης Φλόριδας κατά Τ.Μπάιντεν: «Κλείσε πρώτα τα σύνορα και μετά μίλα για covid»

Ο κυβερνήτης της Φλόριδας Ρον Ντεσάντις βρέθηκε στην πόλη του Παναμά χθες, όπου και κατήγγειλε τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν για την επίθεσή του στην Πολιτεία της Φλορίντα αναφορικά με τον COVID :

«Αυτός είναι ένας τύπος που έθεσε υποψηφιότητα για πρόεδρος υποσχόμενος προς “Θα εξαλείψω τον ιό” Και τι έχει κάνει ; Εισήγαγε πολύ περισσότερους ιούς από όλο τον κόσμο, έχοντας ευρέως ανοιχτά τα νότια σύνορα. Εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων συρρέουν κάθε μήνα.

Αν πρόκειται να στραφείτε κατά των δικαιωμάτων των γονέων στη Φλόριντα θα σας εμποδίσω, δεν πρόκειται να σας αφήσω να το κάνετε. Προσπαθείτε να απαγορεύσετε στα παιδιά μία σωστή εκπαίδευση.

Πρόκειται να σταθώ στο δρόμο σας και πρόκειται να υποστηρίξω τα παιδιά στη Φλόριντα. Αν προσπαθήσετε να περιορίσετε τους ανθρώπους, να επιβάλλεται μέτρα, αν προσπαθήσετε να καταστρέψετε τις δουλειές τους και τα μέσα επιβίωσης τους και τις μικρές επιχειρήσεις τους, αν προσπαθήσετε να κλειδώσετε τους ανθρώπους, τότε στέκομαι στο δρόμο σας και υποστηρίζω τους ανθρώπους της Φλόριντα.

Γιατί λοιπόν δεν κάνεις τη δουλειά σου; Γιατί δεν ασφαλίζεις αυτά τα σύνορα; Μέχρι να το κάνεις αυτό δεν θέλω να ακούσω τίποτα από σένα περί COVID».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.