ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Aρμενία και Αζερμπαϊτζάν ήρθαν σε συμφωνία για τα σύνορά τους με διαμεσολάβηση της Ρωσίας

Aρμενία και Αζερμπαϊτζάν ήρθαν σε συμφωνία για τα σύνορά τους με διαμεσολάβηση της Ρωσίας

Συμφωνία επετεύχθη μεταξύ των ηγετών Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, Αρμενίας, Ιλχάμ Αλίεφ και Αζερμπαϊτζάν, Νικόλ Πασινιάν, για την οριοθέτηση των συνόρων Αζερμπαϊτζάν και Αρμενίας.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια των τριμερών συνομιλιών με τον Πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίεφ και τον Αρμένιο πρωθυπουργό Νικόλ Πασινιάν, οι ηγέτες συμφώνησαν να δημιουργήσουν μηχανισμούς για την οριοθέτηση των συνόρων μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν μέχρι το τέλος του έτους.

«Θα ήθελα επίσης να σημειώσω ότι έχουμε συμφωνήσει σε μια σειρά ζητημάτων που θεωρώ βασικά. Το πρώτο από αυτά είναι η δημιουργία μηχανισμών -συμφωνήσαμε να το κάνουμε μέχρι το τέλος αυτού του έτους- για τον καθορισμό και οριοθέτηση των συνόρων μεταξύ των δύο κρατών. Ελπίζω ότι αυτό θα συμβεί το συντομότερο δυνατό. Δεν υπάρχουν εμπόδια στη δημιουργία αυτών των μηχανισμών» ανέφερε ο Πούτιν.

Ο Ρώσος πρόεδρος ανακοίνωσε επίσης ότι επετεύχθη συμφωνία για την απεμπλοκή των διόδων των μεταφορών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μιλήσαμε με μεγάλη λεπτομέρεια για οικονομικά ζητήματα, για την ανάπτυξη των οικονομικών δεσμών και πάνω απ’ όλα, ως πρώτο βήμα, μιλήσαμε για την απεμπλοκή των διόδων των μεταφορών. Αυτό ισχύει και για τον σιδηρόδρομο, αυτό ισχύει και για τις οδικές διαδρομές» τόνισε ο Πούτιν μετά τις συνομιλίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.