ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

G.Christensen: «Χρησιμοποιούν το φόβο για να εξοστρακίσουν τους ανεμβολίαστους -Ούτε οι Χίτλερ-Στάλιν δεν έκαναν τέτοια»

O Αυστραλός βουλευτής G.Christensen σύγκρινε τις κυβερνήσεις που πήραν αυστηρά μέτρα για τον Covid-19 με τα πιο ολοκληρωτικά καθεστώτα

G.Christensen: «Χρησιμοποιούν το φόβο για να εξοστρακίσουν τους ανεμβολίαστους -Ούτε οι Χίτλερ-Στάλιν δεν έκαναν τέτοια»

Μια συγκλονιστική ομιλία έκανε ο βουλευτής του Κουίνσλαντ στην Αυστραλία, George Christensen, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να ξεσηκωθούν ενάντια στα μέτρα περιορισμού για τον κορωνοϊό και τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

Ο βουλευτής σύγκρινε τις κυβερνήσεις που εφαρμόζουν αυστηρά μέτρα για τον Covid-19 ε ολοκληρωτικά καθεστώτα υπεύθυνα για ανείπωτες φρικαλεότητες.

Μιλώντας ενώπιον του κοινοβουλίου, ο Christensen είπε ότι οι πρωθυπουργοί της Αυστραλίας ήταν «μεθυσμένοι από την εξουσία» και «προσπαθούσαν να εξοντώσουν ο ένας τον άλλον».

«Ο φόβος είναι η δικαιολογία της επιλογής για εξαναγκασμό και έλεγχο των ανεμβολίαστων που δαιμονοποιούνται όλο και περισσότερο, εξοστρακίζονται και εκριζώνονται κοινωνικά», είπε ο Christensen.

Και πρόσθεσε: «Τα ολοκληρωτικά καθεστώτα που ευθύνονται για τις πιο αποτρόπαιες φρικαλεότητες του 20ου αιώνα –σκεφτείτε τον Στάλιν, τον Μάο, τον Χίτλερ, τον Πολ Ποτ– δεν έφτασαν ποτέ εκεί που έχουν φτάσει όλοι αυτοί μέσα σε μια νύχτα.

Χρησιμοποίησαν τον φόβο για να ελέγξουν. Στην αρχή απέκλεισαν τους «βρώμικους» ανθρώπους. Δικαιολόγησαν τον αποκλεισμό. Πέρασαν σε πιο σκληρούς αποκλεισμούς και τελικά απέκλεισαν τους ανθρώπους είτε κοινωνικά είτε σωματικά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.