ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυστρία: Παραιτείται και ο υπηρεσιακός καγκελάριος Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ

Την ηγεσία του κόμματος και την καγκελαρία αναμένεται να αναλάβει ο μέχρι σήμερα υπουργός Εσωτερικών, Καρλ Νέχαμερ

Αυστρία: Παραιτείται και ο υπηρεσιακός καγκελάριος Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ

Την παραίτηση του ετοιμάζεται να υποβάλλει και ο υπηρεσιακός καγκελάριος της Αυστρίας, Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ.

Ο Α. Σάλενμεργκ, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να παραιτηθεί από το πόστο, έπειτα από την ανακοίνωση του τέως αυστριακού καγκελάριου, Σεμπάστιαν Κουρτς, ότι θα παραιτηθεί και από την ηγεσία του Λαϊκού Κόμματος της Αυστρίας, και θα εγκαταλείψει την πολιτική.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, ο Αυστριακός καγκελάριος φέρεται να δήλωσε ότι «πιστεύει ακράδαντα ότι και οι δύο θέσεις –αρχηγός της κυβέρνησης και αρχηγός του αυστριακού κόμματος με τις περισσότερες ψήφους– θα πρέπει σύντομα να κατέχονται από το ίδιο πρόσωπο»

Ο Καγκελάριος δήλωσε, επίσης, ότι θα κάνει την τρέχουσα θέση του «διαθέσιμη, μόλις ληφθούν αποφάσεις εντός του κόμματος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πληροφορίες θέλουν τον μέχρι σήμερα υπουργό Εσωτερικών, Καρλ Νέχαμερ να αναλαμβάνει την ηγεσία του κόμματος και την καγκελαρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.