ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τ.Μπάιντεν: «Δεν στέλνουμε στρατό στην Ουκρανία – Υποχρεώσεις έχουμε σε χώρες του ΝΑΤΟ»

Τ.Μπάιντεν: «Δεν στέλνουμε στρατό στην Ουκρανία – Υποχρεώσεις έχουμε σε χώρες του ΝΑΤΟ»

Η αποστολή Αμερικανών στρατιωτών στην Ουκρανία για να αποτρέψουν μια ενδεχόμενη εισβολή της Ρωσίας «δεν είναι στο τραπέζι», διαβεβαίωσε σήμερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους καθώς αναχωρούσε από τον Λευκό Οίκο ο Μπάιντεν είπε ότι ξεκαθάρισε στον Ρώσο ομόλογό του, τον Βλαντίμιρ Πούτιν, κατά τη δίωρη βιντεοκλήση τους χθες, ότι οι οικονομικές συνέπειες για τη Ρωσία θα είναι άνευ προηγουμένου, εάν εισβάλλει στην Ουκρανία και ότι είναι «βέβαιος ότι ο Πούτιν έλαβε το μήνυμα».

Σύμφωνα με τον Μπάιντεν, οι ΗΠΑ «δεν θα χρησιμοποιήσουν μονομερώς βία» κατά της Ρωσίας στην περίπτωση μιας εισβολής στην Ουκρανία.

Ο Μπάιντεν είπε επίσης ότι ελπίζει μέχρι την Παρασκευή να γίνει μια ανακοίνωση σχετικά με συναντήσεις, σε υψηλό επίπεδο, με τη Ρωσία και τουλάχιστον τέσσερις μεγάλες χώρες του ΝΑΤΟ ώστε «να συζητηθούν οι ανησυχίες» της Μόσχας και αν θα μπορούσαν να γίνουν κάποιοι συμβιβασμοί ώστε «να πέσει η θερμοκρασία στο ανατολικό μέτωπο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ΗΠΑ έχουν ηθική και νομική υποχρέωση να υπερασπιστούν τους συμμάχους τους στο ΝΑΤΟ εάν δεχτούν επίθεση, όμως αυτή η υποχρέωση δεν επεκτείνεται και στην Ουκρανία, πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.