ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Γ.Σρέντερ προς Όλαφ Σολτς: «Ο Νord Stream II έχει εγκριθεί – Γιατί δεν ρέει το ρωσικό αέριο;»

«Είναι επωφελής για όλη την ΕΕ»

Γ.Σρέντερ προς Όλαφ Σολτς: «Ο Νord Stream II έχει εγκριθεί – Γιατί δεν ρέει το ρωσικό αέριο;»

Μιλώντας στο γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι Welt, ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ, ο οποίος ήταν στο «τιμόνι» της χώρας από το 1998 έως το 2005, είπε ότι η πιστοποίηση του Nord Stream II, καθώς και οι προμήθειες φυσικού αερίου στην Ευρώπη, οφελούν όχι μόνο για τη Γερμανία, αλλά και την ΕΕ συνολικά.

Στον Γκέρχαρντ Σρέντερ οφείλεται το γεγονός ότι η Γερμανία κατέστη οικονομική υπερδύναμη και κατόρθωσε να ανεξαρτητοποιηθεί εντελώς από τις ΗΠΑ αφού είναι αυτός ο οποίος προώθησε την κατασκευή του Nord Stream I.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.