ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ιράν – Τουρκία – Ρωσία: «Έκλεισαν» οι Συνόδοι Κορυφής για το επόμενο έτος

Ιράν – Τουρκία – Ρωσία: «Έκλεισαν» οι Συνόδοι Κορυφής για το επόμενο έτος

Οι πολιτικοί ηγέτες της Τουρκίας, της Ρωσίας και του Ιράν θα πραγματοποιήσουν Συνάντηση Κορυφής στην Τεχεράνη στις αρχές του επόμενου έτους, δήλωσε την Τετάρτη στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, ο Αλί Ασγκάρ Χατζί, ανώτερος βοηθός για ειδικές πολιτικές υποθέσεις του υπουργού Εξωτερικών του Ιράν.

«Θα εξαρτηθεί από την κατάσταση της πανδημίας, αλλά σε γενικές γραμμές συμφωνήσαμε να πραγματοποιήσουμε τη Σύνοδο Κορυφής. Το πιο πιθανό είναι να είμαστε σε θέση να γίνει η συνάντηση τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο,» δήλωσε ο Ιρανός διπλωμάτης σύμφωνα με το TASS.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πριν την πραγματοποίηση της Συνόδου Κορυφής, θα προηγηθεί συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών των τριων κρατών τον Ιανουάριο ή στις αρχές Φεβρουαρίου, είπε ο Χάτζι. Πρόσθεσε επίσης ότι αρκετές εβδομάδες μετά την σύνοδο, θα επαναληφθεί μία διεθνής συνάντηση της Αστάνα για να συζητηθούν θέματα σχετικά με την Συρία, όπου θα συμμετέχουν και οι τρεις χώρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.