ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Τρολάρει» τη Δύση ο Β.Πούτιν: «Τι ώρα θα γινόταν ο πόλεμος;» – «Στις… 03.00 της Τετάρτης» έλεγαν τα δυτικά ΜΜΕ (upd)

Υποστήριζαν ότι η Ρωσία θα εισβάλει στην Ουκρανία την Τετάρτη

«Τρολάρει» τη Δύση ο Β.Πούτιν: «Τι ώρα θα γινόταν ο πόλεμος;» – «Στις… 03.00 της Τετάρτης» έλεγαν τα δυτικά ΜΜΕ (upd)

(Ανανέωση – Αρχικό δημοσίευμα 11.23 π.μ.): Με ένα δηκτικό σχόλιο απάντησε στην υστερία της Δύσης, για τα περί ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία τις επόμενες ημέρες, ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν.

Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, ειρωνευόμενος τις ημερομηνίες που αναδεικνύονταν από τη Δύση για την εισβολή, ο Ρώσος πρόεδρος διερωτήθηκε «Τι ώρα θα έπρεπε να αρχίσει ο πόλεμος;»

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ πρότεινε στους Ουκρανούς «Να βάλουν ξυπνητήρια και να δουν αν θα συμβεί κάτι».

«Είναι καλύτερα για αυτούς (σ.σ. τους Ουκρανούς) να βάλουν ξυπνητήρια για αυτή τη φορά και να δουν μόνοι τους», υπογράμμισε ο υψηλόβαθμος Ρώσος αξιωματούχος μιλώντας στο Sputnik για το εάν οι Ουκρανοί θα πρέπει να ανησυχούν ή θα μπορούσαν να κοιμηθούν ήσυχοι σήμερα το βράδυ.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ταμπλόιντ του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσαν «την ώρα της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία», προγραμματίζοντάς την για… τις 03:00 το πρωί της Τετάρτης!

Η Mirror ανέφερε τη συγκεκριμένη ώρα εισβολής, επικαλούμενη «πηγές των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Sun, έχοντας ακριβώς τις ίδιες πηγές, χαρακτήρισε τις 03:00 τα ξημερώματα ως την πιο πιθανή ώρα για την εισβολή.

Επίσης, το «Politico», προσδιόρισε ως «D-Day» τη 16η Φεβρουαρίου, τονίζοντας ότι ο Μπάιντεν έχει μοιραστεί την εν λόγω πληροφορία με τους παγκόσμιους ηγέτες, με τον Πεσκόφ να κάνει λόγο για «υστερική, πληροφοριακή τρέλα».

Όπως μεταδίδει το Reuters, το Κρεμλίνο υπογράμμισε ότι εξαρχής είχε ξεκαθαρίσει πως οι ρωσικές δυνάμεις θα αποσύρονταν σταδιακά από τις θέσεις τους, όταν θα ολοκληρώνονταν τα γυμνάσια, κάτι που σύμφωνα με τη Μόσχα συμβαίνει τώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χθες, Δευτέρα, σε διάγγελμά του, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι επικαλέστηκε πληροφορίες, βάσει των οποίων σχεδιάζεται ρωσική επίθεση σε βάρος της Ουκρανίας αύριο, Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου. «Μας είπαν ότι η 16η Φεβρουαρίου θα είναι η μέρα της επίθεσης. Εμείς θα την μετατρέψουμε σε μέρα ενότητας» είπε ο Ουκρανός πρόεδρος στο διάγγελμά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.