ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Επιστολή του Β.Πούτιν στον εμίρη του Κατάρ: «Θα ενισχύσουμε τις σχέσεις μας» – «Κλείδωσε» ενεργειακή συμμαχία

Επιστολή του Β.Πούτιν στον εμίρη του Κατάρ: «Θα ενισχύσουμε τις σχέσεις μας» – «Κλείδωσε» ενεργειακή συμμαχία

Ο εμίρης του Κατάρ Σεΐχης Ταμίμ μπιν Χαμάντ αλ-Θάνι έλαβε επιστολή από τον Ρώσο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σύμφωνα με το Reuters ο Ρώσος πρόεδρος αναφέρει στην επιστολή του τρόπου υποστήριξης και ενίσχυσης των διμερών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών καθώς και ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Η επιστολή του Πούτιν παραδόθηκε στον αλ-Θάνι από τον Ρώσο υπουργό Ενέργειας Νικολάι Σουλγκίνοφ, ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Ντόχα για να παρακολουθήσει μια διάσκεψη εξαγωγέων φυσικού αερίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ουσιαστικά ο Β.Πούτιν «κλείδωσε» ενεργειακή συμφωνία με το Κατάρ (ο σχεδιασμός του οποίου, με την παρότρυνση των ΗΠΑ, για την δημιουργία αγωγού φυσικού αερίου μέσω Συρίας στην Μεσόγειο έφερε την καταστροφή στην χώρα) το οποίο δεν θα βοηθήσει έστω στο ελάχιστο πέρα από το νυν εφοδιασμό την ΕΕ σε φυσικό αέριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.