ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτοί είναι οι Έλληνες ευρωβουλευτές που δεν στήριξαν την οικονομική βοήθεια της Ε.Ε. προς το καθεστώς του Κίεβου

Απείχαν οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Αυτοί είναι οι Έλληνες ευρωβουλευτές που δεν στήριξαν την οικονομική βοήθεια της Ε.Ε. προς το καθεστώς του Κίεβου

Διάρκεια 12 μηνών θα έχει η χρηματοοικονομική βοήθεια προς το καθεστώς του Κιέβου, (αν υπάρχει σε 12 μήνες), πράγμα απίθανο, η οποία όμως καταψηφίστηκε από τους δύο ευρωβουλευτές του ΚΚΕ και τον ευρωβουλευτή της Ελληνικής Λύσης.

Πριν λίγες μέρες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπέβαλε πρόταση για ένα νέο πρόγραμμα έκτακτης μακροοικονομικής χρηματοδοτικής βοήθειας (ΜΧΣ) για την Ουκρανία ύψους 1,2 δισεκατομμυρίων ευρώ. Η πρόταση της Κομισιόν εγκρίθηκε από τους Ευρωπαίους ηγέτες στις 21 Φεβρουαρίου.

Ωστόσο ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι η συγκεκριμένη πρόταση της Κομισιόν καταψηφίστηκε από τους δύο ευρωβουλευτές του ΚΚΕ Κώστα Παπαδάκη και Λευτέρη – Νικολάου Αλαβάνο και από τον ευρωβουλευτή της Ελληνικής Λύσης Εμμανουήλ Φράγκο. Την ίδια ώρα σύσσωμη η ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ όπως φαίνεται και από τη σχετική ανακοίνωση των αποτελεσμάτων απείχαν από την ψηφοφορία.

Να θυμίσουμε πως ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης είχε αποφύγει να καταδικάσει την ρωσική επέμβαση στην Ουκρανία και κράτησε ίσες αποστάσεις σώζοντας τη τιμή του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης ο Στέλιος Κούλογλου έδωσε βάσιμες δικαιολογίες στην ρωσική επέμβαση στην Ουκρανία, λέγοντας ότι σχεδιαζόταν ένταξή της στο ΝΑΤΟ και ότι «ο Πούτιν δεν μπορούσε να δεχτεί αυτό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/hermansjoost/status/1498001123977969664?s=20&t=L2bx4wxfRP1u-la_C0cbFg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.