Το «american deep state» επιχειρεί να ανατρέψει το Ν.Τραμπ και να «τσιμπήσει» τον Ρ.Τ.Ερντογάν μέσω… Μ.Φλιν

Το «american deep state» επιχειρεί να ανατρέψει το Ν.Τραμπ και να «τσιμπήσει» τον Ρ.Τ.Ερντογάν μέσω… Μ.Φλιν

Σημαντικές εξελίξεις έχουμε στις ΗΠΑ τις τελευταίες ώρες καθώς οι δικηγόροι του Μάικλ Φλιν, του πρώην συμβούλου εθνικής ασφαλείας του Ντόναλντ Τραμπ και γνωστού τουρκόφιλου λομπίστα, ενημέρωσαν την ομάδα των νομικών συμβούλων του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών ότι δεν είναι πλέον σε θέση να συζητούν μαζί τους την έρευνα για τη φερόμενη ανάμιξη της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016 στις ΗΠΑ.

Αυτό προφανώς συμβαίνει διότι οι γνωστοί παρασκηνιακοί μηχανισμοί του «βαθέως αμερικανικού κράτους» έχουν προφανώς «πείσει» τον Μ.Φλιν για το «καλό» του «φυσικά» να «κελαηδήσει» κατά του Ν.Τραμπ εμπλέκοντάς τον σε δήθεν προεκλογικές «συνωμοσίες» με υποτιθέμενη στήριξη εκ Ρώσων με την οποία και κέρδισε την αναγνωρισμένα παγκοσμίως αμαρτωλή Χίλαρι Κλίντον.

Η Χ.Κλίντον όμως ήταν το αγαπημένο «παιδί» του «βαθέως αμερικανικού κράτους» του γνωστού μηχανισμού που κυβερνάει τις ΗΠΑ και επί της ουσίας τις καθιστά μια τύποις «δημοκρατία»

Το γεγονός αυτό προδιαθέτει ότι πλέον ο κ. Φλιν συνεργάζεται στην έρευνα, υποστήριξε χθες, Ημέρα των Ευχαριστιών για την Αμερική, η εφημερίδα New York Times.

Ο Φλιν βρίσκεται στο επίκεντρο της έρευνας του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μάλερ για το εάν και κατά πόσον υπήρξε αθέμιτη σύμπραξη της εκστρατείας του Τραμπ με τη Ρωσία προκειμένου να αυξηθούν οι πιθανότητες του ρεπουμπλικάνου να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές όπως αναφέρει ο Μιχάλης Ιγνατίου

Παραδόξως στις ΗΠΑ ουδείς ασχολείται με το αν το περιεχόμενο των καταγγελιών κατά της Χ.Κλίντον ήταν αληθινό αλλά εάξν τελικώς αυτές έγιναν με βάση αποκαλύψεις εκ Μόσχας.

Η κοινή λογική στις ΗΠΑ έχει κυριολεκτικά διαλυθεί.

«Ρωσικό δάκτυλο» βλέπουν στις εκλογές που δεν τους ικανοποιεί το αποτέλεσμα οι ελίτ Ουάσιγκτον και Βρυξελλών και προσπαθούν να επιβάλλουν την άποψη αυτή, με τα υπό έλεγχο διεθνή και εγχώρια ΜΜΕ με τελικό στόχο να απονομιμοποιηθούν τα εκλογικά σώματα, που στο μέλλον θα επιλέξουν τον δικό τους χειραφετημένο δρόμο (λανθασμένο ή μη).

Έτσι μετά την γνωστή παρανοϊκή ιστορία ότι μέσω facebook οι Ρώσοι επηρέασαν τους Αμερικανούς ψηφοφόρους ώστε να μην επιλέξουν την εκλεκτή των ελίτ Χίλαρι Κλίντον, αλλά τον αντιπαθή στο «βαθύ αμερικανικό κράτος» Ν.Τραμπ, βγήκαν καινούρια υποτιθέμενα «ευρήματα» ότι οι Ρώσοι επηρέασαν πάλι διαμέσου μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τους Καταλανούς για να πειστούν ότι είναι άλλο «έθνος» από το ισπανικό (που δεν είναι αλλά αυτό είναιν άλλη ιστορία) και ότι επηρέασαν με τον ίδιο τρόπο και τους Βρετανούς ψηφοφόρους για να επιλέξουν το Brexit!

Σημειώνεται ότι το pronews.gr ήταν το μόνο ΜΜΕ στην Ελλάδα που είχε προβλέψει τις οριακές νίκες του Ν.Τραμπ στις ΗΠΑ, του Brexit στην Βρετανία και του Ρ.Τ.Ερντογάν στο προεδρικό δημοψήφισμα του Απριλίου στην Τουρκία

Προφανώς εκεί που εμείς βλέπαμε την πραγματικότητα οι γνωστοί «άλλοι» επέλεγαν να βλέπουν αυτό που θέλουν.

Τώρα όμως οδηγούμαστε σε πολύ επικίνδυνες ατραπούς καθώς επειδή η Πραγματικότητα συνέτριψε απανωτά τα σχέδια των Ελίτ και τους έδειξε ότι τελικώς ο θεωρούμενος από αυτές απόλυτος έλεγχος των κοινωνικών μαζών δεν υφίσταται, προχωρούν στην αποδόμηση των διαφορετικών φωνών βγάζοντάς τες ως «fake news» ώστε να διωχθούν ποινικά στο μέλλον με την κατάλληλη νομοθέτηση (από ελεγχόμενα εννοείται, πολιτικά συστήματα) και εν τέλει στην απονομιμοποίηση της ίδιας της ψήφου ή το λιγότερο της υποβάθμισής της ως αποτέλεσμα επιλογών κατώτερων πνευματικών όντων που άγονται και φέρονται από «κακές φωνές».

Εντωμεταξύ οι Ελίτ με περίσσειο θράσος αναφέρουν ότι οι Ρώσοι έχουν κάποιον υποτιθέμενο έλεγχο στα social media ενώ οι ίδιες έχουν τον απόλυτο έλεγχο του 99% των mainstream ΜΜΕ με τα οποία ΜΟΝΟΘΕΜΑΤΙΚΑ επιχειρούν να επιβάλλουν τις δικές τους και μόνο κατευθύνσεις.

Όλοι θυμούνται ότι τα ΜΜΕ έπαιζαν 99% κατά Ν.Τραμπ και υπέρ Χ.Κλίντον, 99% κατά του Brexit και υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ. Με ποιο θράσος τώρα αναφέρουν ότι οι Ρώσοι επηρέασαν τα αποτελέσματα των εκλογίκών διαδικασιών;

Aς επιστρέψουμε τώρα στον «μετανοήσαντα» Μάικλ Φλιν. Τελικά, επιλέχθηκε (κακώς) για τη θέση του συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας υποστηρίζοντας το αίτημα του κ. Ερντογάν για την έκδοση του Ιμάμη Γκιουλέν στην Τουρκία, όπου σίγουρα θα καταδικαζόταν με την εσχάτη των ποινών.

Άλλωστε μην κοροϊδευόμαστε ο Φ.Γκιουλέν ήταν αγαπητός του συστήματος Ομπάμα-Κλίντον και θεωρείται αδύνατον να διοργάνωσε το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου του 2016 στην Τουρκία και να μην το γνώριζαν στις ΗΠΑ όπου και διαμένει σε έπαυλη στην Πενσυλβάνια

Έτσι αν «καταθέσει» κατάλληλα ο Μ.Φλιν θα δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα για τον Πρόεδρο Τραμπ, αλλά και για τον Τούρκο ηγέτη.

Συγκεκριμένα ο πρώτος θα κινδυνεύσει με παραπομπή στη Δικαιοσύνη και ο δεύτερος θα αναγκαστεί να καταθέσει στον ειδικό ανακριτή.
Βέβαια στο αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης αναρωτιούνται για το πως θα γίνει κατορθωτή η κατάθεση του Τούρκου Προέδρου αναφορικά με το σχέδιο απαγωγής του Ιμάμη Γκιουλέν.

Πολύ απλά ΔΕΝ θα γίνει, εκτός εάν οι Αμερικανοί έχουν το «υπερθράσος» να επιχειρήσουν να «τσιμπήσουν» τον Ρ.Τ.Ερντογάν από το τουρκικό προεδρικό Μέγαρο, αλλά επειδή κάτι τέτοιο έχει σοβαρή πιθανότητα αποτυχίας και μετέπειτα παγκόσμιου ρεζιλέματος των ΗΠΑ το θεωρούμε εξαιρετικά αμφίβολο.

Η κλήση του Ειδικού Ανακριτή θα γίνει καθαρά για να την ακούσει ο ίδιος.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Ερντογάν έχει ένα έξτρα πρόβλημα με την δίκη συνεργατών του, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στη Νέα Υόρκη.

Ήδη ο ένας εκ των κατηγορουμένων φέρεται να συνεργάζεται με τις αρχές, έχοντας ως στόχο τον κ. Φλιν και τον πρόεδρο της Τουρκίας, όπως και τον γαμπρό του τελευταίου.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα The Washington Post, ο Τζέι Σέκουλοου, ένας από τους δικηγόρους που εκπροσωπούν τον Τραμπ, σημείωσε ότι η κίνηση αυτή «δεν ήταν εντελώς απροσδόκητη» αλλά έσπευσε να προσθέσει: «Κανένας δεν πρέπει να καταλήξει στο συμπέρασμα πως αυτό σημαίνει οτιδήποτε, ότι ο στρατηγός (σ.σ. εν αποστρατεία) Φλιν συνεργάζεται (στην έρευνα) εναντίον του προέδρου».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα των Τάιμς, μέχρι τώρα οι δικηγόροι του Φλιν αντάλλασσαν πληροφορίες με την νομική ομάδα του Τραμπ για την έρευνα του Μάλερ. Επικαλούμενη τέσσερις πηγές που δεν κατονόμασε, η εφημερίδα έγραψε ότι αυτή η συνεργασία έχει πλέον τερματιστεί.

Η κίνηση των δικηγόρων του Φλιν αφήνει να εννοηθεί ότι το έκαναν για να αποφύγουν οποιαδήποτε σύγκρουση συμφερόντων διότι πλέον ο για μόλις 24 ημέρες σύμβουλος εθνικής ασφαλείας της αμερικανικής προεδρίας συνεργάζεται με τον Μάλερ, πάντως δεν το αποδεικνύει, σημείωσαν οι Τάιμς.

Η νομική ομάδα του Τραμπ πιστεύει ότι η εξέλιξη δείχνει ότι ο Φλιν συζητάει το ενδεχόμενο να συνεργαστεί στην έρευνα του Μάλερ, συμπλήρωσε η εφημερίδα.

Για όλα τα στραβά λοιπόν τα φταίει η νύφη (Μόσχα)

Βέβαια για το γεγονός ότι τους αυτονομιστές στην Καταλονία τους έχει χρηματοδοτήσει ο Τ.Σόρος κατά καταγγελία της ίδιας της Μαδρίτης και το άτομο αυτό αποτελεί αγαπημένο παιδί του συστήματος Ομπάμα-Κλίντον όπως και του «βαθέως αμερικανικού κράτους» δεν ακούστηκε κουβέντα.

Στο τέλος θα ακούσουμε ότι και το «βαθύ αμερικανικό κράτος» η Μόσχα το ελέγχει.

Και ασ δούμε περιληπτικά τι συμβαίνει και στις ΗΠΑ.

Και εκεί τα κακά social media που ελέγχονται από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες έκαναν τους Αμερικανούς να ψηφίσουν Ν.Τραμπ!

Σε μια χώρα που ο Ν.Τραμπ δεν είχε ακούσει έναν θετικό λόγο από κανέναν mainstream ΜΜΕ της χώρας!

Έτσι λοιπόν όπως υποστηρίζει το Σύστημα στις ΗΠΑ ένας αριθμός διαφημίσεων του Facebook που συνδέεται με την Ρωσία είχε ως στόχο τις αμερικανικές πολιτείες του Μίσιγκαν και του Ουισκόνσιν, η σημασία των οποίων ήταν καθοριστική για την προεδρική νίκη του Ντόναλντ Τραμπ τον περασμένο Νοέμβριο, μεταδίδει το CNN επικαλούμενο τέσσερις πηγές με άμεση γνώση για την υπόθεση.

Μερικές από τις διαφημίσεις εμφανίζονται να έχουν εξειδικευμένη στόχευση σε σημαντικές δημογραφικές ομάδες, σε περιοχές των παραπάνω πολιτειών οι οποίες είχαν ουσιαστικό ρόλο στην διαμόρφωση του αποτελέσματος, σύμφωνα με δύο πηγές.

Οι διαφημίσεις αυτές, αξιοποιούσαν μία σειρά από αποφασιστικά μηνύματα στο γενικότερο χάος των διαδικτυακών προεκλογικών διαφημίσεων, ενώ προωθούσαν και μηνύματα κατά των μουσουλμάνων, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί πλήρως -μέχρι τώρα- ποιες περιοχές των ΗΠΑ αποτελούσαν τον κύριο στόχο των διαφημίσεων, καθώς μία πηγή δηλώνει ότι μεγάλος αριθμός διαφημίσεων εμφανίστηκαν σε περιοχές που δεν είχαν ουσιαστική εκλογική σημασία. Από την άλλη μεριά, μερικές από τις διαφημίσεις είχαν ειδική στόχευση να επηρεάσουν την διαμόρφωση της κοινής γνώμης σε περιοχές καθοριστικού εκλογικού ενδιαφέροντος.

Το Μίσιγκαν, ήταν μία από τις πολιτείες όπου το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών κρίθηκε με μικρή διαφορά καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ νίκησε την προεδρική υποψήφια των Δημοκρατικών, με διαφορά 10.700 ψήφων, επί συνόλου περίπου 4,8 εκατομμυρίων καταμετρημένων ψήφων.

Το εκλογικό αποτέλεσμα στο Ουισκόνσιν κρίθηκε υπέρ του Τραμπ με διαφορά 22.700 ψήφων. Στις δύο πολιτείες που βρέθηκαν στο επίκεντρο των διαφημίσεων, ο πρόεδρος Τραμπ επικράτησε με ποσοστό μικρότερο του 1%, ενώ οι πολιτείες αυτές, είχαν καθοριστικό ρόλο για την επιλογή του από το Κολέγιο των Εκλεκτόρων.

Οι πηγές δεν διευκρίνισαν την χρονική περίοδο του 2016, κατά την οποία οι διαφημίσεις εμφανίστηκαν στο Μίσιγκαν, αλλά και στο Ουισκόνσιν.

Στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, τόσο το Κογκρέσο, όσο κι ο ανεξάρτητος ανακριτής με εισαγγελικά καθήκοντα, Ρόμπερτ Μιούλερ ερευνούν αν οι Ρώσοι έλαβαν κάποια βοήθεια από τις προεκλογικούς συνεργάτες του προέδρου Τραμπ, αναφορικά με τον καθορισμό της στόχευσης των διαφημίσεων.Έτσι λοιπόν το Σύστημα στις ΗΠΑ ισχυηρίζεται ότι οι Ρώσοι, προσπάθησαν να αξιοποιήσουν μία ευρεία γκάμα τακτικών προκειμένου να επηρεάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα.

Το Facebook είχε προηγούμενα γνωστοποιήσει ότι περίπου το 25% του συνόλου των 3.000 διαφημίσεων που αγοράστηκαν από Ρώσους στόχευαν συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές των ΗΠΑ, χωρίς ωστόσο, να γνωστοποιηθούν ακριβείς λεπτομέρειες.
Όπως δημοσιοποίησε η εταιρία, από τις διαφημίσεις που είχαν γεωγραφική στόχευση, “οι περισσότερες έτρεξαν το 2015 σε σύγκριση με το 2016.” Σύμφωνα με την εκτίμηση του Facebook το σύνολο της ρωσικής προσπάθειας είχε ένα ακροατήριο χρηστών του Facebook, που αριθμούσε στα δέκα εκατομμύρια ανθρώπους.

Εν ολίγοις οι Ρώσοι με το ταπεινό Facebook και το ταπεινό Twitter, σύμφωνα με τους παλαβούς των Ελίτ Ουάσιγκτον και Βρυξελλών, έχουν καταφέρει ναν ελέγχουν όλο τον πλανήτη κατά το δοκούν και κόντρα στα ελεγχόμενα από την Δύση ΜΜΕ!

Αυτό φυσικά ξεφτιλίζει Αμερικανούς και Δυτικούς για τρεις λόγους αν ισχύει:

Πρώτον οι Ρώσοι έλεγχουν τον κόσμο και όχι οι Αμερικανοί (πρώτη σούπερ ξεφτίλα)

Δεύτερον το κάνουν πολυ, πολύ φθηνότερα από αυτούς (δεύτερη σούπερ ξεφτίλα)

Τρίτων το κάνουν διαμέσουν αμερικανικών κατά βάση εργαλείων που δημιουργήθηκαν δήθεν για την ψυχαγωγία του κόσμου αλλά όπως οι ίδιοι ομολογούν έχουν χειριστικές λειτουργίες κοινωνικής μηχανικής (τρίτη σούπερ ξεφτίλα)

Επειδή αυτά δεν γίνονται ούτε στην «Αλίκη στην χώρα των Θαυμάτων» πολύ απλά επιχειρείται να απαξιωθεί η ελεύθερη βούληση των ατόμων στις εκλογικές διαδικασίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ζούμε σε πολύ επικίνδυνους καιρούς γιατί πλέον το αντιδημοκρατικό σύστημα που κυβερνάει τις ΗΠΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ και επιχειρεί να καταστρέψει τους κανόνες της κοινής λογικής

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.