ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Το δωμάτιο του Πούτιν όταν ήταν δόκιμος στην Ακαδημία Υπηρεσίας Πληροφοριών (βίντεο)

Το δωμάτιο του Πούτιν όταν ήταν δόκιμος στην Ακαδημία Υπηρεσίας Πληροφοριών (βίντεο)

Η Ρωσική Ακαδημία Υπηρεσίας Πληροφοριών ιδρύθηκε το 1938 και στην αρχή ονομαζόταν Σχολή Ειδικών Αποστολών ενώ από αυτή φέρεται να πέρασε και ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν τη δεκαετία του ’80, όταν ακόμα ονομαζόταν Ινστιτούτο «Red Banner» της KGB

Το τηλεοπτικό δίκτυο Zvezda έδωσε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα το δωμάτιο στο οποίο διέμενε ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια της φοίτησης του στη ρωσική ακαδημία της Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Όπως αναφέρει το βίντεο κατά τη διάρκεια της διαμονής τους οι δόκιμοι, συμπεριλαμβανομένου του Πούτιν, χρησιμοποιούσαν ψευδώνυμα αφού έπρεπε να μην γνωρίζει κανείς τα πραγματικά τους ονόματα.

«Ο δόκιμος Πλατόφ (Πούτιν) έμεινε σε αυτό το δωμάτιο για ένα χρόνο», σημειώνει ο παρουσιαστής, όταν δείχνει ένα δωμάτιο με τρία κρεβάτια, τραπέζι και τηλεόραση.

Μάλιστα, τώρα τα έπιπλα που διαθέτει ο κοιτώνας είναι ακόμα πιο εύχρηστα και βολικά από αυτά την εποχή του Πούτιν.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο αριθμός του δωματίου παρέμεινε κρυφός στο βίντεο, προκειμένου να αποφευχθεί ο ανταγωνισμός μεταξύ των δοκίμων για το ποιος κοιμάται στο δωμάτιο του Πούτιν.

Αυτή τη χρονιά είναι και η 80η επέτειος από τη δημιουργία της Ρωσικής Ακαδημίας Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.