ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μελάνια Τραμπ: «Έχω δεχθεί το περισσότερο bullying στον κόσμο -Δεν τους εμπιστεύομαι όλους στο Λευκό Οίκο» (βίντεο)

Μελάνια Τραμπ: «Έχω δεχθεί το περισσότερο bullying στον κόσμο -Δεν τους εμπιστεύομαι όλους στο Λευκό Οίκο» (βίντεο)

Μία συνέντευξη που θα προκαλέσει αντιδράσεις έδωσε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, στο ABC.

Ως θύμα bullying περιγράφει τον εαυτό της η Μελάνια Τραμπ, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης που παραχώρησε στο ABC και στην εκπομπή Good Morning America, που θα προβληθεί αύριο.

Ήδη, τα πρώτα teasers έχουν προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς είναι από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, που μιλά για μια σειρά θεμάτων που έχουν προκύψει σχετικά με τη διακυβέρνηση Τραμπ.

Η Μελάνια Τραμπ μιλά στην εκπομπή για την πρωτοβουλία της Be Best, που αφορά στο διαδικτυακό bullying. Την ίδια ώρα, οι επικριτές της σχολιάζουν ότι ο σύζυγός της, Ντόναλντ Τραμπ πολύ συχνά κοροϊδεύει ανθρώπους για την εμφάνισή τους ή για τη συμπεριφορά τους.

Ωστόσο, η απάντηση της Μελάνια Τραμπ στο συγκεκριμένο ζήτημα μάλλον ξαφνιάζει.

«Θα μπορούσα να πω ότι είμαι το άτομο που έχει δεχθεί το μεγαλύτερο bullying στον κόσμο», δήλωσε, ξαφνιάζοντας τον παρουσιαστή, που τη ρώτησε εάν πραγματικά το πιστεύει. «Είμαι ένα από τα άτομα (που έχουν δεχθεί το μεγαλύτερο bullying στον κόσμο)», διευκρίνισε.

«Πρέπει να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά με κοινωνικά ευαίσθητη συμπεριφορά ώστε όταν μεγαλώσουν να γνωρίζουν πώς θα ασχοληθούν με τέτοια ζητήματα», ανέφερε η Μελάνια Τραμπ.

https://twitter.com/ABC/status/1050407004525727746

«Υπάρχουν πρόσωπα που δεν εμπιστεύομαι στον Λευκό Οίκο»

Επίσης, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αποκάλυψε ότι υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι στον Λευκό Οίκο που δεν μπορεί να εμπιστευτεί ούτε η ίδια, ούτε ο πρόεδρος. Αν και δεν κατονόμασε τα συγκεκριμένα πρόσωπα, σημείωσε ότι έχει ενημερώσει γι’ αυτά τον σύζυγό της.

«Κάποιοι άνθρωποι δεν δουλεύουν εκεί πια», ανέφερε, ενώ όταν τη ρώτησαν εάν εξακολουθούν μη έμπιστα άτομα να εργάζονται στον Λευκό Οίκο, απάντησε μονολεκτικά: «Ναι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η διακυβέρνηση Τραμπ έχει δεχθεί μεγάλο πλήγμα με το άρθρο ανώτατου αξιωματούχου στους New Υork Times, που ασκούσε κριτική στον πρόεδρο, ενώ την εικόνα της επιδεινώνουν και οι συνεχείς αποχωρήσεις του προσωπικού, με τελευταίο κρούσμα τη Νίκι Χάλεϊ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.