ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στη Γερμανία προσγειώθηκε ο Τραμπ μετά την αιφνίδια επίσκεψή του στο Ιράκ- Έβγαλε selfies με Αμερικανούς στρατιώτες

Στη Γερμανία προσγειώθηκε ο Τραμπ μετά την αιφνίδια επίσκεψή του στο Ιράκ- Έβγαλε selfies με Αμερικανούς στρατιώτες

Στη χώρα της Μέρκελ, την πατρίδα των προγόνων του, πάτησε το… πόδι του σήμερα το πρωί ο Αμερικανός πρόεδρος, λίγες ώρες μετά την αιφνιδιαστική επίσκεψή του στο Ιράκ.

Το «Air Force One» έκανε μία στάση για ανεφοδιασμό στη Γερμανία.

«Το προεδρικό αεροσκάφος προσγειώθηκε στο Ράμσταϊν, 60 χιλιόμετρα από το χωριό των παππούδων του», όπως σχολιάζει τη γερμανική εφημερίδα «Bild».

«Ο Τραμπ δεν εξέπληξε μόνο τους Αμερικανούς στρατιώτες στο Ιράκ αλλά και όσους υπηρετούν στο Ράμσταϊν της Γερμανίας», γράφει το περιοδικό «Focus».

To Air Force One προσγειώθηκε σήμερα το πρωί στην βάση της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ στο Ράμσταϊν που βρίσκεται στη Ρηνανία-Παλατινάτο.

«Γεια σας, άνθρωποι», δήλωσε ο Αμερικανός χτυπώντας τα χέρια του αρκετές φορές. Στη συνέχεια μαζί με την σύζυγό του, Μελάνια, έβγαλαν selfies με Αμερικανούς στρατιώτες.

Ο Τραμπ εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφθεί τη γενέτειρα των προγόνων του το συντομότερο.

Ο πρέσβης των ΗΠΑ στη Γερμανία, Ρίτσαρντ Γκρένελ δήλωσε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος τον έχει ενημερώσει ότι θέλει να επισκεφθεί το συντομότερο το σπίτι της οικογένειάς του.

Η γιαγιά και ο παππούς του Τραμπ, Φρίντριχ και Ελίζαμπετ, κατάγονται από το Κάλσταντ, ένα χωριό με 1.200 κατοίκους, γνωστό για το κρασί του. Το Κάλσταντ απέχει μόλις 60χλμ. από το Ράμσταϊν, εκεί όπου προσγειώθηκε σήμερα το προεδρικό αεροσκάφος των ΗΠΑ. Με το ελικόπτερο για να μεταβεί εκεί ο Τραμπ, θα χρειαζόταν λίγα λεπτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως και στο Ράμσταϊν της Γερμανίας έτσι και στο Ιράκ ο Αμερικανός πρόεδρος ήταν λαλίστατος πιάνοντας κουβεντούλα με τους Αμερικανούς στρατιώτες.
«Eπέστρεψα στο στρατό για χάρη σας«, του είπε ένας Αμερικανός στρατιώτης στη βάση της Πολεμικής Αεροπορίας Αλ Ασάντ στο Ιράκ. «Κι εγώ ήρθα εδώ για σένα», ανταπάντησε ο Τραμπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.