ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αιφνιδιαστική επίσκεψη του γαμπρού του Ν.Τραμπ στην Αγκυρα – Θα δει Ρ.Τ.Ερντογάν

Αιφνιδιαστική επίσκεψη του γαμπρού του Ν.Τραμπ στην Αγκυρα – Θα δει Ρ.Τ.Ερντογάν

Ο σύμβουλος και γαμπρός του Ντόναλντ Τραμπ Τζ’άρεντ Κούσνερ αύριο θα επισκεφθεί την Άγκυρα!

Πιθανότατα θα δει και τον Ερντογαν σε μια εποχή που Τουρκία και ΗΠΑ έχουν πολλά θέματα να επιλύσουν και είναι ακόμη ανοιχτό θέμα με τους πυραύλους.

Θυμίζουμε ότι ψηλόβαθμοι Αμερικανοί αξιωματούχοι, μεταξύ των οποίων ο Τζάρεντ Κούσνερ και ο Τζέισον Γκρίνμπλατ, συναντήθηκαν με ηγέτες του Κόλπου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Ομάν στο πλαίσιο μιας περιοδείας στην περιοχή για να συζητήσουν κυρίως την ισραηλινο- παλαιστινιακή σύγκρουση.

Ο Κούσνερ, γαμπρός και σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, και ο Γκρίνμπλατ, ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ για τη Μέση Ανατολή, συναντήθηκαν χθες Δευτέρα με τον πρίγκιπα διάδοχο του Αμπού Ντάμπι και τον ισχυρό άνδρα των Εμιράτων Μοχάμεντ μπιν Ζάγιεντ αλ Νάχιαν, ανακοίνωσε η αμερικανική πρεσβεία στη χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης χθες οι Αμερικανοί αξιωματούχοι συναντήθηκαν με τον σουλτάνο Καμπούς του Ομάν και συζήτησαν τα ίδια θέματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.