ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ντ. Τραμπ σε Κιμ Γιονγκ Ουν: «Νομίζω ότι η χώρα σας έχει φοβερές οικονομικές δυνατότητες» (φωτο)

Ντ. Τραμπ σε Κιμ Γιονγκ Ουν: «Νομίζω ότι η χώρα σας έχει φοβερές οικονομικές δυνατότητες» (φωτο)

Με ιδιαιτέρως θετικά λόγια μίλησε για τον Κιμ Γιονγκ Ουν και τη Βόρεια Κορέα ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στα πλαίσια της ιστορικής συνάντησης των δύο ηγετών στο Βιετνάμ.

Την πεποίθησή του ότι η Βόρεια Κορέα «έχει ένα φοβερό μέλλον» εξέφρασε ο Ντόναλντ Τραμπ στις συνομιλίες που έχει αυτή την ώρα με τον ηγέτη της Βορείου Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν στο Ανόι.

«Νομίζω ότι η χώρα σας έχει φοβερές οικονομικές δυνατότητες», δήλωσε ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ. «Θα βοηθήσουμε αυτό να συμβεί», πρόσθεσε.

Οι δύο ηγέτες συναντώνται για δεύτερη φορά μέσα σε οκτώ μήνες. Δίνοντας τα χέρια και χαμογελώντας στο φακό οι δύο ηγέτες πόζαραν για τις αναμνηστικές φωτογραφίες.

Ο Τραμπ δήλωσε ότι προσβλέπει σε μια «πολύ επιτυχημένη» σύνοδο κορυφής ενώ ο Κιμ, από την πλευρά του, υποστήριξε ότι «καταφέραμε να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια και είμαστε εδώ σήμερα».

«Είναι τιμή που είμαστε με τον πρόεδρο Kim, είναι τιμή που είμαστε μαζί στο Βιετνάμ», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος προσθέτοντας ότι η σχέση τους είναι «πραγματικά καλή».

Ο Τραμπ έχει δηλώσει ότι θα προσπαθήσει να πείσει τον «φίλο του Κιμ», όπως τον αποκάλεσε να εγκαταλείψει το πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας του.

«Πονοκέφαλος» το δείπνο για τους σεφ

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το CNN που επικαλείται δικές του πηγές, το σημερινό δείπνο των δύο ηγετών εξελίχθηκε σε πονοκέφαλο για τους σεφ, οι οποίοι έδωσαν…μάχη για να καταλήξουν σ΄ένα εγκεκριμένο μενού και από τις δύο πλευρές.

Ο Λευκός Οίκος επέμενε ότι το μενού έπρεπε να είναι «υπερβολικά λιτό» προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε πολυτέλεια.

Στο μεταξύ, δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου «Metropole», εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί η σημερινή συνάντηση και το δείπνο των δύο ηγετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.