Ο πρόεδρος της Τουρκίας έφυγε, μόλις είδε ότι στο επίσημο δείπνο του ΟΗΕ ο Αμερικανός πρόεδρος Ντ.Τραμπ καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τον Αιγύπτιο πρόεδρο Αλ Σίσι.

Όπως αναφέρεται ο Ερντογάν είχε φτάσει μέχρι τον προθάλαμο του χώρου όπου γινόταν το γεύμα, παθαίνοντας όμως «ηλεκτροσόκ» όταν είδε τον Τραμπ μαζί τον Αιγύπτιο πρόεδρο στο ίδιο τραπέζι, με αποτέλεσμα να φύγει αμέσως!

Είναι άγνωστο ποιος του σκάρωσε το «καψόνι» αυτό, ή εάν επρόκειτο για “σφάλμα” της εθιμοτυπίας, αλλά στο ίδιο τραπέζι παρακάθονταν και άλλοι ηγέτες όπως η Α.Μέρκελ η ο Πολωνός πρόεδρος Andrzej Duda.


Νέα Υόρκη: Κυκλοφορούν με αφίσες – Ανεπιθύμητος ο Ερντογάν στις ΗΠΑ

Γιγαντιαία αφίσα επάνω σε φορτηγό που περιέτρεχε τους δρόμους της Νέας Υόρκης έγραψε ότι « Ο Ερντογάν, ο νονός των Τζιχαντιστών Τρομοκρατών δεν είναι ευπρόσδεκτος στις Ηνωμένες Πολιτείες».

Η κινούμενη αφίσα ήταν από το σουηδικό Ερευνητικό Πρόγραμμα «Τουρκία- Ισλαμικό κράτος» που προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη σχετικά με τις ριζοσπαστικές και βίαιες εξτρεμιστικές τάσεις, με έμφαση στις ριζοσπαστικές τζιχαντιστικές συμμορίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!