ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Οι ευρωπαϊκές χώρες φέρνουν πίσω τους ισλαμιστές τρομοκράτες του ISIS – Σπεύδουν να τους σώσουν από τον Άσαντ

Οι ευρωπαϊκές χώρες φέρνουν πίσω τους ισλαμιστές τρομοκράτες του ISIS – Σπεύδουν να τους σώσουν από τον Άσαντ

Ο Ντόναλντ Τραμπ σε Tweet του επιβεβαίωσε πως ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες είναι πρόθυμες να επαναπατρίσουν τους τζιχαντιστές που κρατούνται στη Συρία.

Σύμφωνα με τον Guardian, το Βέλγιο και άλλα ευρωπαϊκά κράτη προετοιμάζονται να εκκενώσουν τους πολίτες τους που είναι μέλη του Ισλαμικού Κράτους από τα στρατόπεδα κράτησης στη βορειοανατολική Συρία, μέσω μιας ασφαλούς ζώνης που έχουν χαράξει οι τουρκικές δυνάμεις κατά μήκος των συνόρων.

Βέλγοι αξιωματούχοι ενημέρωσαν τα μέλη των οικογενειών κρατουμένων σε δύο στρατόπεδα την Παρασκευή ότι θα προσπαθήσουν να επωφεληθούν από μια πενθήμερη κατάπαυση του πυρός για την ανάκτηση των υπηκόων τους που φέρονται να συνδέονται με την τρομοκρατική ομάδα.

Επίσης κι άλλα ευρωπαϊκά κράτη, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας και της Γερμανίας, εξετάζουν επίσης τρόπους για να επαναπατρίσουν τους ισλαμιστές του ISIS για να μην τους προλάβει ο Άσαντ…. Είναι να τραβάς τα μαλλιά σου…

Τελικά η Ευρώπη όσες φορές και να πάθει δεν θα μάθει.

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις που συμβαίνουν καθημερινά στις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, και τα χιλιάδες αθώα θύματα κάθε χρόνο δεν είναι αρκετά για να συγκινήσουν τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις οι οποίες είναι έτοιμες να δεχθούν πίσω τους ισλαμιστές του ISIS στο έδαφός τους.

Το τι θα τους κάνουν έχουν σκεφτεί; Θα τους βάλουν φυλακή; Για πόσο καιρό; Κι όταν βγουν (γιατί στην Ευρώπη δεν υπάρχουν τα «κανονικά» ισόβια όπως στις ΗΠΑ) τι θα γίνει, θα ξοδεύουν εκατομμύρια για να τους παρακολουθούν;

Αντί να αφήσουν τον Άσαντ να λύσει το πρόβλημα «όπως ξέρει», οι Ευρωπαίοι για άλλη μια φορά αποδεικνύονται γεννημένοι για την καταστροφή και περιπλέκουν ασκόπως τα πράγματα.

Το πρόβλημα είναι ότι παίρνει κι εμάς η μπάλα.

«Αυτό είναι ένα καλό νέο (…). Μεγάλη πρόοδος σημειώνεται!». είπε ο Αμερικανός Πρόεδρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1185219643432230913?s=20

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.