ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Μόσχα: «Ρ.Τ.Ερντογάν και Β.Πούτιν θα συζητήσουν για τη στρατιωτική επιχείρηση της Τουρκιάς στη Συρία»

Μόσχα: «Ρ.Τ.Ερντογάν και Β.Πούτιν θα συζητήσουν για τη στρατιωτική επιχείρηση της Τουρκιάς στη Συρία»

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα συζητήσουν την στρατιωτική επιχείρηση της Τουρκίας στην Συρία κατά την διάρκεια της συνάντησης τους στο Σότσι , δήλωσε ο σύμβουλος του Ρώσου προέδρου Γιούρι Ουσακόφ.

«Η Ρωσία πιστεύει ότι μια μακροχρόνια σταθερότητα στην περιοχή μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την αποκατάσταση της ακεραιότητας της Συρίας και πως όλα τα συμφέροντας όλων των εθνοτικών και θρησκευτικών ομάδων της Συρίας πρέπει να να ληφθούν υπ όψιν», δήλωσε ο Ουσακόφ.

Ο σύμβουλος του Ρώσου προέδρου είπε ότι «η κατάσταση στο πλαίσιο της τουρκικής επιχείρησης στην Συρία συζητήθηκε αναλυτικά και εμπεριστατωμένα μεταξύ των δικών μας εκπρόσωπων και των εκπροσώπων του Άσαντ» επισημαίνοντας ότι για όλες τις τελευταίες πληροφορίες επί του θέματος Πούτιν και Ερντογάν θα μιλήσουν μετά το τέλος της συνάντησης τους, κατά την διάρκεια της κοινής συνέντευξη τύπου που θα δώσουν.

Ο Ουσακόφ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο οι συνομιλίες να γίνουν κατ’ ιδίαν. Παράλληλα ανέφερε ότι στη συνέχεια προγραμματίζεται δείπνο εργασίας σε διευρυμένο σχήμα κατά την διάρκεια του οποίου θα συζητηθούν θέματα διμερούς συνεργασίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την εκτίμηση του Ουσακόφ η συνεργασία σημειώνει ανοδική ανάπτυξη, ενώ χαρακτήρισε τα αποτελέσματα της συνεργασίας ως «μη άσχημα», επισημαίνοντας την ανάπτυξη των εμπορικών ανταλλαγών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.