ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Μ.Νετανιάχου κατηγορεί το Ιράν ότι σκοπεύει να επιτεθεί στη χώρα του από το έδαφος της Υεμένης

Ο Μ.Νετανιάχου κατηγορεί το Ιράν ότι σκοπεύει να επιτεθεί στη χώρα του από το έδαφος της Υεμένης

Φωτιές ανάβει ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου. Κατηγόρησε το Ιράν ότι επιδιώκει να εξαπολύσει επίθεση με πυραύλους ακριβείας εναντίον και προέτρεψε τις ΗΠΑ να κλιμακώσουν την πίεση στην Τεχεράνη.

Ο Νετανιάχου πρόβαλε τον ισχυρισμό για την επίθεση στο Ισραήλ κατά τη διάρκεια της συνάντησής του στην Ιερουσαλήμ με τον Αμερικανό υπουργό Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για την επιχείρηση που είχε αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο ηγέτης της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ).

Τόσο η τοποθέτηση του πρωθυπουργού όσο και δηλώσεις ισραηλινών κυβερνητικών πηγών χθες αφήνουν να εννοηθεί ότι η εμπόλεμη Υεμένη ενδέχεται να μετατραπεί στον στόχο προληπτικών ισραηλινών πληγμάτων.

Οι μεγάλες δυνάμεις κάλεσαν να συνεχιστεί «ο αγώνας κατά της τρομοκρατίας» μετά τον θάνατο του Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι.

Ο Νετανιάχου άδραξε την ευκαιρία για να ζητήσει να επιβληθούν «πολλές περισσότερες» κυρώσεις σε βάρος του Ιράν του εχθρού υπ’ αριθμόν ένα της κυβέρνησής του, που κατηγορεί ότι αναπτύσσει πυραύλους ακριβείας για να πλήξει το Ισραήλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το Ιράν αναπτύσσει πυραύλους ικανούς να πλήξουν στόχους οπουδήποτε στη Μέση Ανατολή με ακρίβεια 5-10 μέτρων», είπε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός του Ισραήλ στη συνάντησή του με τον Μνούτσιν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.