Χειρουργείο στο κεφάλι για τον Τζίμι Κάρτερ – Μετά από αιμορραγία που προκλήθηκε από πτώση στο σπίτι του

Χειρουργείο στο κεφάλι για τον Τζίμι Κάρτερ – Μετά από αιμορραγία που προκλήθηκε από πτώση στο σπίτι του

Σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πίεση στον εγκέφαλό του από την αιμορραγία που του προκάλεσαν οι πρόσφατες πτώσεις του θα υποβληθεί ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζίμι Κάρτερ.

Ο Κάρτερ εισήχθη στο νοσοκομείο τη Δευτέρα και η επέμβαση αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα, όπως ανακοίνωσε το ίδρυμα που φέρει το όνομά του.

Ο 95χρονος Κάρτερ «εισήχθη στο Emory University Hospital για επέμβαση που έχει στόχο την ανακούφιση της πίεσης στον εγκέφαλό του που οφείλεται σε αιμορραγία που υπέστη έπειτα από πρόσφατες πτώσεις του».

«Ο πρόεδρος Κάρτερ ξεκουράζεται και η σύζυγός του, η 92χρονη Ρόζαλιν, βρίσκεται στο πλάι του», πρόσθεσε το Carter Center.

Ο πρώην πρόεδρος είχε νοσηλευτεί στα τέλη Οκτωβρίου για κάταγμα στην λεκάνη που είχε προκληθεί από πτώση μέσα στο σπίτι του. Το ίδρυμά του είχε αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι το κάταγμα ήταν «ελαφρύ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Δημοκρατικός πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ (1977-1981), ο γηραιότερος πρώην πρόεδρος στην ιστορία της χώρας, είχε τραυματιστεί επίσης στο κεφάλι στις 6 Οκτωβρίου και πάλι πέφτοντας μέσα στο σπίτι του, αλλά την επόμενη ημέρα παρέστη σε εκδήλωση της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Habitat for Humanity που αφορούσε σε σχέδιο για την κατασκευή σπιτιών, κατά την οποία ήταν όρθιος και δραστήριος, μολονότι το πρόσωπό του ήταν πρησμένο και είχε ένα τσιρότο που κάλυπτε 14 ράμματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.