Βαρσοβία – Μεγαλειώδης πορεία από 150.000 Πολωνούς: «Η ΕΕ μας οδηγεί στην καταστροφή»!

Βαρσοβία – Μεγαλειώδης πορεία από 150.000 Πολωνούς: «Η ΕΕ μας οδηγεί στην καταστροφή»!

«Πρέπει να επιστρέψουμε στις ρίζες μας. Ο κόσμος μας έχει εγκαταλείψει τον Θεό και τον Χριστιανισμό. Θα πεθάνουμε όπως πεθαίνουν και τα δυτικά κράτη της Ευρώπης εάν παραμείνουμε σε αυτή την Ένωση και ακολουθήσουμε τις καταστροφικές της πολιτικές».

Με αυτά τα λόγια χαιρέτισε τους περίπου 150.000 Πολωνούς στη μεγάλη καθιερωμένη πορεία για την επέτειο της Ανεξαρτησίας της Πολωνίας ο διοργανωτής της εκδήλωσης Robert Bakiewicz.

Η τεράστια αυτή κινητοποίηση διοργανώθηκε με την ευκαιρία της εθνικής επετείου για την ανεξαρτησία της Πολωνίας μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Σε αυτήν την «Πορεία της Ανεξαρτησίας» συμμετείχαν κυρίως νέοι, και νέες όπως επίσης και ολόκληρες οικογένειες κρατώντας σημαίες της χώρας τους.

Το πλήθος των συμμετεχόντων διήνυσε περίπου τέσσερα χιλιόμετρα και κατόπιν διέσχισε μια γέφυρα που χωρίζει το κέντρο της πόλης από το εθνικό στάδιο φωνάζοντας μεταξύ άλλων τα συνθήματα «Δόξα και σεβασμός στους ήρωες», «Θεός, τιμή, πατρίδα» ή επίσης «Μεγάλη Πολωνία των Καθολικών» καλώντας σε πολωνική «ιντιφάντα» κατά της ΕΕ και των καταστροφικών της πολιτικών.

Άλλα συνθήματα που ακούστηκαν ήταν «ούτε κοσμική, ούτε ισλαμική, αλλά καθολική Πολωνία», όπως και συνθήματα κατά των εκτρώσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.