ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έκτακτη συνάντηση Ντ.Τραμπ με Ρ.Τ.Ερντογάν στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ: «Συζήτησαν για ενεργειακά θέματα»

Έκτακτη συνάντηση Ντ.Τραμπ με Ρ.Τ.Ερντογάν στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ: «Συζήτησαν για ενεργειακά θέματα»

Πριν τη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν είχαμε τη συνάντηση Τραμπ-Ερντογάν. Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ πραγματοποίησε συνομιλίες με τον Τούρκο ομόλογό του Τάγιϊπ Ερντογάν στο περιθώριο της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ στο Λονδίνο την Τετάρτη, δήλωσε εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

«Οι δύο πρόεδροι συζήτησαν τη σημασία της εκπλήρωσης των δεσμεύσεων της συμμαχίας από την Τουρκία, την περαιτέρω ενίσχυση του εμπορίου κατά 100 δισεκατομμύρια δολάρια, των προκλήσεων περιφερειακής ασφάλειας και της ενεργειακής ασφάλειας»

Το τι ακριβώς συζήτησαν ακριβώς Τραμπ κι Ερντογάν είναι άγνωστο αλλά είναι σίγουρο πως η ανατολική Μεσόγειος θα ήταν ένα από τα θέματα που βρέθηκαν στο επίκεντρο.

Η κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση -σε αντίθεση με άλλες υψηλού επιπέδου που είχε ο Τραμπ στο πλαίσιο της Συνόδου -όπως π.χ. με τον Γιενς Στόλτενμπεργκ και τον Εμανουέλ Μακρόν – διήρκεσε μισή ώρα και δεν είχε προηγουμένως προγραμματιστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρόντες στη συνάντηση, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, ήταν ο Τούρκος ΥΠ ΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο γαμπρός του Ερντογάν και ΥΠ ΟΙΚ της Τουρκίας, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, ο ΥΠ ΑΜ Χουλουσί Ακάρ και ο πρώην πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.