ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Κεραυνοί» Τραμπ κατά Μπόλτον: «Αν τον άκουγα θα ήμασταν ήδη στον 6ο παγκόσμιο πόλεμο»

«Κεραυνοί» Τραμπ κατά Μπόλτον: «Αν τον άκουγα θα ήμασταν ήδη στον 6ο  παγκόσμιο πόλεμο»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επιτέθηκε με δριμύτητα την Τετάρτη εναντίον του πρώην συμβούλου του, του Τζον Μπόλτον.

Λίγες ώρες προτού να ξεκινήσει και πάλι η ακροαματική διαδικασία, ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος κατήγγειλε για αχαριστία τον πρώην σύμβουλό του για θέματα εθνικής ασφάλειας, κατηγορώντας τον επίσης ότι διέπραξε αλλεπάλληλα «λάθη κρίσης».

«Με εκλιπαρούσε να του δώσω» αυτή τη θέση και «απολύθηκε επειδή, ειλικρινά, αν τον άκουγα, τώρα θα ήμασταν ήδη στον έκτο Παγκόσμιο Πόλεμο», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Φεύγει και αμέσως γράφει ένα ψευδές και κακόβουλο βιβλίο. Με όλο απόρρητα της εθνικής ασφάλειας Ποιος το κάνει αυτό;» πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.