ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αρνητικός στον κορωνοϊό ο Μπ.Νετανιάχου αλλά παραμένει σε καραντίνα

Αρνητικός στον κορωνοϊό ο Μπ.Νετανιάχου αλλά παραμένει σε καραντίνα

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου δεν έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό, σύμφωνα με το τεστ που πραγματοποίησε τη Δευτέρα.

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου θα παραμείνει ωστόσο σε προληπτική καραντίνα, την ώρα που οι διαπραγματεύσεις για κυβέρνησης εθνικής ανάγκης στο Ισραήλ βρίσκονται στο κρίσιμο στάδιο.

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως σύμβουλος του Μπενιαμίν Νετανιάχου διεγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα, να συστηθεί στον 70χρονο πολιτικό να μπει σε κατ’ οίκον περιορισμό για προληπτικούς λόγους.

Αρνητικός ο Μπενιαμίν Νετανιάχου και η οικογένειά του
Το βράδυ της Δευτέρας ωστόσο το γραφείο του πρωθυπουργού έδωσε στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα του τεστ στο οποίο και υποβλήθηκε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου: «Ο πρωθυπουργός, η οικογένειά του και η ομάδα του είναι αρνητικοί» στον κορωνοϊό, σημείωνε η ανακοίνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου παραμένει έγκλειστος στην πρωθυπουργική κατοικία έως ότου αποφανθεί διαφορετικά το υπουργείο Υγείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.