Αγωνιώδες μήνυμα Τ.Κόντε προς Βερολίνο: «Αν θέλουμε να προστατεύσουμε το σπίτι μας να σκεφτούμε σαν ομάδα»

Αγωνιώδες μήνυμα Τ.Κόντε προς Βερολίνο: «Αν θέλουμε να προστατεύσουμε το σπίτι μας να σκεφτούμε σαν ομάδα»

Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζουζέπε Κόντε, έδωσε το δικό του μήνυμα μετά το «ναυάγιο» στο Eurogroup, καλώντας τους Γερμανούς να σκεφτούν ως «ομάδα», ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν την κρίση του κορωνοϊού.

Πιο αναλυτικά, ο Τζουζέπε Κόντε τόνισε: «Η Ευρώπη πρέπει να αλλάξει, σαφώς, βηματισμό, τόσο στον κοινωνικό όσο και στον πολιτικό τομέα.

Σύμφωνα με όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για την Ευρώπη και πιστεύουν σε μια ενωμένη, ισχυρή και αλληλέγγυα Ευρώπη στο ύψος του πολιτισμού και της Ιστορίας της, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν αποφασιστικά βήματα, προάγοντας και στηρίζοντας όλα τα μέσα για την ανοικοδόμηση και την αναγέννηση.

Αν θέλουμε να προστατέψουμε το κοινό μας σπίτι, ήρθε η στιγμή να σκεφθούμε ως ομάδα.

Μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να μείνουμε ανταγωνιστικοί, έναντι των υπολοίπων διεθνών πρωταγωνιστών, κατά την τεράστια οικονομική και κοινωνική πρόκληση, που θα ακολουθήσει την υγειονομική».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ιταλός πρωθυπουργός τονίζει επίσης ότι η κυβέρνησή του κινητοποιήθηκε άμεσα, θέτοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την υγεία των πολιτών και ότι έχουν εγκριθεί ήδη σημαντικά κονδύλια για την στήριξη των επιχειρήσεων και των πολιτών, κατά την δύσκολη αυτή περίοδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.