ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ.Νετανιάχου από το δικαστήριο: «Εμφανίζομαι ενώπιόν σας με την πλάτη όρθια και το κεφάλι ψηλά»

Μ.Νετανιάχου από το δικαστήριο: «Εμφανίζομαι ενώπιόν σας με την πλάτη όρθια και το κεφάλι ψηλά»

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου δήλωσε σήμερα ότι εμφανίζεται “με το κεφάλι ψηλά” ενώπιον της ισραηλινής δικαιοσύνης, κατά την έναρξη της δίκης του για τρεις υποθέσεις διαφθοράς, κατηγορίες που ο ίδιος χαρακτηρίζει “γελοίες”.

“Εμφανίζομαι ενώπιόν σας με την πλάτη όρθια και το κεφάλι ψηλά”, είπε ο Νετανιάχου μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, λίγο πριν μπει στο Περιφερειακό Δικαστήριο της Ιερουσαλήμ, κατηγορώντας τους πολιτικούς του αντιπάλους ότι επιδιώκουν την ανατροπή του. “Ο στόχος είναι να ανατρέψουν έναν ισχυρό πρωθυπουργό της δεξιάς παράταξης και έτσι να απομακρύνουν τη δεξιά πτέρυγα από την ηγεσία για πολλά χρόνια”, υποστήριξε.

Ο Νετανιάχου, περιστοιχιζόμενος από βοηθούς και αξιωματούχους που φορούσαν μάσκες, λόγω της επιδημίας του νέου κορωνοϊού, είπε επίσης ότι θα συνεχίσει να ηγείται της χώρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δίκη του αρχικά ήταν προγραμματισμένη για τα μέσα Μαρτίου, όμως λόγω της πανδημίας αναβλήθηκε για σήμερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.