ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν. Τραμπ: «Σε όλο τον κόσμο ο κορωνοϊός είναι ένα πολύ κακό “δώρο” από την Κίνα»

Ν. Τραμπ: «Σε όλο τον κόσμο ο κορωνοϊός είναι ένα πολύ κακό “δώρο” από την Κίνα»

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, εξέφρασε τη θλίψη του για το γεγονός ότι οι νεκροί από τον κορωνοϊό στις ΗΠΑ, ξεπέρασαν τις 100.000 και λίγη ώρα αργότερα έστειλε το μήνυμα του προς την Κίνα.

Σε ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Σε όλο τον κόσμο ο κορωνοϊός, ένα πολύ κακό “δώρο” από την Κίνα, εξαπλώνεται. (σ.σ. Αυτό) δεν είναι καλό!».

​Ο Τραμπ έχει πολλές φορές χαρακτηρίσει τον ιό «κινεζικό» ενώ κατηγορεί ευθέως την Κίνα ότι δεν έκανε ότι έπρεπε για να εμποδίσει την εξάπλωσή του ή να προειδοποιήσει έγκαιρα.

Μέχρι νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης (τοπική ώρα), ο αριθμός των νεκρών στις ΗΠΑ έφτασε τους 100.047, ενώ την ίδια ώρα ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα έχει ξεπεράσει τα 1,69 εκατομμύρια, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν.

Υπενθυμίζεται πως ο Αμερικανός Πρόεδρος έστειλε επιστολή προς τον επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας κατηγορώντας τον πως «βοήθησε την Κίνα να συγκαλύψει τους κινδύνους της πανδημίας», ενώ σε ένα σημείο της επιστολής ανέφερε πως ο «Οργανισμός αδιαφόρησε για επίσημες αναφορές, όπως από το ιατρικό περιοδικό Lancet».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα μέσα Μαΐου ο Τραμπ είχε δηλώσει «πολύ απογοητευμένος» με την Κίνα, λέγοντας ότι «θα μπορούσαν να σταματήσουν» την εξάπλωση του κορονοϊού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.