Ο Εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ χθες Σάββατο, όταν ρωτήθηκε αν η ημερομηνία ψηφοφορίας θα ανακοινωθεί σύντομα, δήλωσε πως ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν θα ανακοινώσει μια νέα ημερομηνία για την παν-ρωσική ψηφοφορία για τις τροποποιήσεις του συντάγματος, όταν το θεωρήσει κατάλληλο.

«Αυτή είναι μια απόφαση που λαμβάνει ο Ρώσος πρόεδρος. Και γνωρίζετε ότι ο πρόεδρος καλεί όλους … να βασίζονται ακριβώς στα δεδομένα που παρέχονται από επιστήμονες και ειδικούς από αρμόδια τμήματα. Όταν ο πρόεδρος το κρίνει απαραίτητο, θα ανακοινώσει μια νέα ημερομηνία». είπε ο Πεσκόφ, όπως μεταδόθηκε από τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό Rossiya 1.

Συνεχίζει την τηλεργασία ο Πούτιν

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως ο Πούτιν θα συνεχίσει να συμμετέχει στις συναντήσεις εργασίας του διαδικτυακά λόγω της πανδημίας, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ την Κυριακή.

«Αυτό είναι απαραίτητο για να διασφαλιστεί η ασφάλεια του προέδρου και για να αποφευχθεί ο κίνδυνος του να μολυνθεί. Αυτό είναι δικαιολογημένο και δεν έχει καμία επίπτωση στο πρόγραμμα εργασίας του. Ευτυχώς, βλέπουμε τον πρόεδρό μας να εργάζεται ενεργά», δήλωσε ο Πεσκόφ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο εκπρόσωπος εξέφρασε την ελπίδα ότι ο πρόεδρος θα επιστρέψει σε δημόσιες εκδηλώσεις και συναντήσεις στο εγγύς μέλλον.