Ντ.Τραμπ: «Το 99% των κρουσμάτων κορωνοϊού είναι ακίνδυνα – Θα νικήσουμε τους αριστερούς»

Ντ.Τραμπ: «Το 99% των κρουσμάτων κορωνοϊού είναι ακίνδυνα – Θα νικήσουμε τους αριστερούς»

Ο Ντόναλντ Τραμπ μετά την ιστορική ομιλία του μπροστά από το Όρος Ράσμορ, μίλησε χθες για την επέτειο της 4ης Ιουλίου, όπου τοποθετήθηκε ενάντια στην επιδημία του κορωνοϊού και την αριστερά.

Όσον αφορά τον κορωνοϊό ο πρόεδρος των ΗΠΑ είπε ότι έχουν ελέγξει σχεδόν 40 εκατομμύρια ανθρώπους για κορωνοϊό και πρόσθεσε:

«Με αυτόν τον τρόπο, δείχνουμε ότι στο 99% των περιπτώσεων ο ιός είναι εντελώς ακίνδυνος».

«Αποτελέσματα που καμία άλλη χώρα δεν μπορεί να δείξει επειδή καμία χώρα δεν έχει δοκιμές που έχουμε, όσον αφορά τους αριθμούς ή την ποιότητα».

Ο κ. Τραμπ είπε ότι οι ΗΠΑ παράγουν μάσκες και χειρουργικό εξοπλισμό που ήταν «σχεδόν αποκλειστικά κατασκευασμένες σε ξένες χώρες, ιδίως στην Κίνα από όπου ειρωνικά προήλθε αυτός ο ιός και άλλοι».

«Η μυστικοπάθεια της Κίνας, οι εξαπατήσεις και η συγκάλυψη, επέτρεψαν στον ιό να εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο – 189 χώρες»,

«Η Κίνα πρέπει να πληρώσει», κατέληξε.

Στη συνέχεια της ομιλίας του, ο Ντόναλντ Τραμπ τοποθετήθηκε και για την αριστερά και τις ταραχές.

«Ετοιμαζόμαστε να νικήσουμε τη ριζοσπαστική αριστερά, τους μαρξιστές, τους αναρχικούς, τους ταραχοποιούς, τους λεηλατητές και τους ανθρώπους που σε πολλές περιπτώσεις δεν έχουν καμία απολύτως ιδέα για το τι κάνουν».

«Πάντα υπήρχαν αυτοί που ήθελαν να πουν ψέματα για το παρελθόν προκειμένου να κερδίσουν δύναμη στο παρόν, αυτοί που λένε ψέματα για την Ιστορία μας, αυτοί που θέλουν να ντρεπόμαστε γι’ αυτό που είμαστε. Ο στόχος τους είναι η καταστροφή», είπε

https://twitter.com/atrupar/status/1279549405658583048?s=20

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι χαρακτηριστικό πως τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ άρχισαν πάλι να «θυμούνται» τον κορωνοϊό, τον οποίον είχαν «ξεχάσει» καθ’όλη την διάρκεια των ταραχών, με πολλά από αυτά να ενθαρρύνουν τους πολίτες να βγουν στο δρόμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.