ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νότια Κορέα: Εντοπίστηκε νεκρός ο δήμαρχος της Σεούλ (upd)

Νότια Κορέα: Εντοπίστηκε νεκρός ο δήμαρχος της Σεούλ (upd)

Ο δήμαρχος της Σεούλ, Παρκ Γουόν-Σουν, ο οποίος αναζητείτο από τη μητροπολιτική αστυνομία της Νότιας Κορέας, εντοπίστηκε νεκρός όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη (09/07).

Ο 64χρονος, ο οποίος ήταν δήμαρχος της πόλης από το 2011, δηλώθηκε αγνοούμενος από την κόρη του το μεσημέρι της Πέμπτης (09/07). Αμέσως η μητροπολιτική αστυνομία της πρωτεύουσας της χώρας ξεκίνησε έρευνες για την αναζήτησή του, στην περιοχή ΣουνγκμπούκΝτονγκ, όπου εντοπίστηκε για τελευταία φορά το σήμα του τηλεφώνου του.

Η κόρη του ανησύχησε από την πρώτη στιγμή, καθώς επιχείρησε να τον πάρει τηλέφωνο, αλλά το βρήκε κλειστό. Αν και οι αστυνομικοί δεν έδωσαν περαιτέρω πληροφορίες, το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap ανέφερε ότι η κόρη του είπε στους αστυνομικούς ότι ο πατέρας της άφησε ένα μήνυμα που έμοιαζε με διαθήκη, πριν φύγει από το σπίτι του.

Εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής, από την πλευρά του, επιβεβαίωσε ότι ο δήμαρχος δεν προσήλθε την Πέμπτη (09/07) στο γραφείο του για άγνωστη αιτία, χάνοντας έτσι σημαντικά ραντεβού. Περίπου 150 αξιωματικοί, ένα drone κι ένας σκύλος κινητοποιήθηκαν για την αναζήτησή του. Βρήκαν, εν τέλει, το πτώμα του στο βόρεια προάστια της πόλης Μτ Μπουγάκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Παρκ Γουόν-Σουν, γνωστός ακτιβιστής, θεωρείτο πιθανός προεδρικός υποψήφιος των φιλελευθέρων στις προεδρικές εκλογές του 2022.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.