ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αλεξάντερ Λουκασένκο: O πρόεδρος της Λευκορωσίας είχε κορωνοϊό αλλά θεραπεύθηκε χωρίς να παρουσιάσει συμπτώματα

Αλεξάντερ Λουκασένκο: O πρόεδρος της Λευκορωσίας είχε κορωνοϊό αλλά θεραπεύθηκε χωρίς να παρουσιάσει συμπτώματα

Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο παραδέχθηκε ότι είχε προσβληθεί από τον νέο κορωνοϊό, χωρίς να έχει συμπτώματα και έχει ήδη αναρρώσει.

«Σήμερα συναντάτε έναν άνθρωπο που κατάφερε να επιβιώσει από τον ιό μένοντας όρθιος. Οι γιατροί κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα χθες, σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Ασυμπτωματικός», δήλωσε ο Λουκασένκο κατά τη διάρκεια συνάντησης με στρατιωτικούς.

Ο 65χρονος ηγέτης αντιστάθηκε στις εκκλήσεις για την επιβολή μέτρων καραντίνας ή για το κλείσιμο των συνόρων, προκειμένου να περιοριστεί η νόσος στη χώρα αυτή της ανατολικής Ευρώπης.

Μέχρι και σήμερα 67.366 κρούσματα κορωνοϊού και 543 θάνατοι έχουν καταγραφεί στη Λευκορωσία, μια χώρα 9,5 εκατομμυρίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η απογοήτευση σχετικά με τη διαχείριση της πανδημίας από τον πρόεδρο προκάλεσε τις διαμαρτυρίες της αντιπολίτευσης κατά του Λουκασένκο ενόψει και των εκλογών στις 9 Αυγούστου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.