Έκκληση στον Ν.Τραμπ έκαναν οι παγκόσμιοι ηγέτες: «Είσαι ο μόνος που ακούει ο Ρ.Τ.Ερντογάν»

Έκκληση στον Ν.Τραμπ έκαναν οι παγκόσμιοι ηγέτες: «Είσαι ο μόνος που ακούει ο Ρ.Τ.Ερντογάν»

Για τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μίλησε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Σε δηλώσεις που έκανε στο Fox αποκάλυψε πως οι παγκόσμιοι ηγέτες τον κάλεσαν και του ζήτησαν να επέμβει στις διαπραγματεύσεις με τον Ερντογάν.

Θέμα και στις αμερικανικές εκλογές έχει γίνει ο Τούρκος πρόεδρος, ο Τραμπ σε δηλώσεις του υποστήριξε πως ο Μπάιντεν δεν θα μπορούσε να διαπραγματευτεί μαζί του, καθώς πρόκειται για έναν «σκακιστή παγκόσμιας κλάσης», όπως τον χαρακτήρισε.

«Αντιμετωπίζεις ανθρώπους που είναι πολύ έξυπνοι. Αντιμετωπίζεις σκακιστές παγκόσμιας κλάσης ανάμεσα στους ηγέτες αυτών των χωρών. Τα ξέρω όλα. Τα πάμε πολύ καλά με όλους αυτούς, τον Ερντογάν της Τουρκίας», είπε ο Τραμπ στο δίκτυο Fox. «Δεν μπορείς να έχεις (σσ για Πρόεδρο) έναν άντρα που δεν ξέρει πού βρίσκεται, δεν μπορεί να έχεις έναν τύπο που φοβάται να αφήσει την βάση του γιατί δεν ξέρει να μιλήσει».

Ο Τραμπ είπε επίσης στο Fox News ότι οι παγκόσμιοι ηγέτες τον κάλεσαν την περασμένη εβδομάδα, ζητώντας του να διαπραγματευτεί με τον Ερντογάν της Τουρκίας.

«Είσαι ο μόνος που θα ακούσει. Εμάς δεν μας ακούει», φέρεται να είπαν χαρακτηριστικά στον Τραμπ οι ηγέτες του κόσμου.

Όταν ρώτησε αν αυτό οφείλεται στο ρόλο του ως ηγέτη των Ηνωμένων Πολιτειών, οι παγκόσμιοι ηγέτες του απάντησαν λέγοντας: «Λόγω της προσωπικότητάς σας», είπε πάντα ο Τραμπ.

«Τα πάω καλά μαζί του, με ακούει», είπε ο Τραμπ για τον Ερντογάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.