ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ν.Τραμπ: Θα παραστεί στο λαϊκό προσκύνημα για τη δικαστή Ρουθ Μπέιντερ Γκίνσμπεργκ

Ν.Τραμπ: Θα παραστεί στο λαϊκό προσκύνημα για τη δικαστή Ρουθ Μπέιντερ Γκίνσμπεργκ

Ο Αμερικανός πρόεδρος θα παραστεί στο λαϊκό προσκύνημα για τη δικαστή Ρουθ Μπέιντερ Γκίνσμπεργκ που θα λάβει χώρα την Πέμπτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

«Ο πρόεδρος θα τιμήσει την δικαστή αύριο στο Ανώτατο Δικαστήριο», είπε ο Τζαντ Ντίρι, ένας εκπρόσωπος της προεδρίας.

Η προοδευτική δικαστής Μπέιντερ Γκίνσμπεργκ πέθανε την περασμένη εβδομάδα σε ηλικία 87 ετών και θα ενταφιαστεί στο εθνικό κοιμητήριο του Άρλινγκτον, κοντά στην Ουάσινγκτον.

Η σορός της Μπέιντερ Γκίνσμπεργκ έχει εκτεθεί από σήμερα σε λαϊκό προσκύνημα στο προστώο του Ανωτάτου Δικαστηρίου. «Η φωνή της στο δικαστήριο και στην αίθουσα συνεδριάσεων ήταν απαλή. Όμως όταν μιλούσε, ο κόσμος την άκουγε», είπε ο αρχιδικαστής Τζον Ρόμπερτς, σε μια μικρή, ιδιωτική τελετή εντός της Μεγάλης Αίθουσας του Δικαστηρίου.

Έξω από το κτίριο είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες άνθρωποι για να την αποχαιρετήσουν. «Ήταν σαν να με άγγιξε στον ώμο το χέρι του Θεού και μου είπε να έρθω να αποτίσω φόρο τιμής σε αυτή τη γυναίκα που αγωνίστηκε σκληρά για τη φωνή και τα δικαιώματα των γυναικών», δήλωσε η 64χρονη Σεσίλια Ράιαν, η οποία οδήγησε μέχρι την Ουάσινγκτον από τα προάστια του Σικάγο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.