ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ν.Τραμπ: «Ο κορωνοϊός είναι λιγότερο φονικός από την γρίπη – Θα μάθουμε να ζούμε και με τον κορωνοϊό»

Ν.Τραμπ: «Ο κορωνοϊός είναι λιγότερο φονικός από την γρίπη – Θα μάθουμε να ζούμε και με τον κορωνοϊό»

Με μήνυμα στους Αμερικανούς μέσω Twiter επανήλθε τα ξημέρωμα της Τρίτης (ώρα ΗΠΑ) ο Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος έκανε τρεις αναρτήσεις μέσα σε διάστημα 23 λεπτών με τις δύο να αφορούν τον Τζο Μπάιντεν και την τρίτη να αφορά τον κορωνοϊό.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ γράφει για τον κορωνοϊό ότι «είναι πολύ λιγότερο φονικός σε ορισμένους πληθυσμούς» προσθέτοντας ότι δεν μπορεί η Αμερική «να κλείσει» λόγω της πανδημίας. «Μάθαμε να ζούμε με τη γρίπη, όπως μαθαίνουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό» γράφει ο Τραμπ.

Στις άλλες δύο αναρτήσεις ο Τραμπ επιτίθεται στον αντίπαλό του των Δημοκρατικών από τη μια για την υπεράσπιση του δικαιώματος στην άμβλωση και από την άλλη για παρεμβάσεις στην σύνθεση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ.

Ο Τραμπ, μάλιστα, κλείνει και τις δύο αναρτήσεις που αφορούν τον Μπάιντεν με την ατάκα «πηγαίντε και ψηφίστε».

Ο Αμερικανός πρόεδρος, όπως είχε προαναγγελθεί, αποχώρησε από το νοσοκομείο Walter Reed Medical Center και θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλέον βρίσκεται στον Λευκό Οίκο βρίσκεται ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος ενώπιον των χιλιάδων υποστηρικτών του έβγαλε την μάσκα και χαιρέτησε στρατιωτικά σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού για να δείξει σε όλους πως ο κορωνοϊός νικήθηκε και πως δεν πρέπει να σταματήσει η ζωή να προχωράει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.