ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Β.Πούτιν «κόβει τον αέρα» των Τούρκων: «Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο Ερντογάν για την Κριμαία – Δεν έχει σημασία»

Ο Β.Πούτιν «κόβει τον αέρα» των Τούρκων: «Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο Ερντογάν για την Κριμαία – Δεν έχει σημασία»

Ο Ρώσος ηγέτης, Βλαντίμιρ Πούτιν σε αυστηρό ύφος «έβαλε στη θέση του» τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σχετικά με την Κριμαία, λέγοντας πως δεν έχει σημασία η γνώμη του.

Ο Ρώσος πρόεδρος μίλησε για την τοποθέτηση του Τούρκου ομολόγου, λέγοντας πως η θέση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σχετικά με το καθεστώς της Κριμαίας δεν είναι σημαντική καθώς το κυριότερο είναι ότι τα συμφέροντα της Ρωσίας προστατεύονται επαρκώς.

«Όσον αφορά ορισμένες φιλοδοξίες [του Τούρκου προέδρου] για την Κριμαία: Δεν τις γνωρίζω. Δεν με ενδιαφέρει, επειδή τα συμφέροντα της Ρωσίας προστατεύονται επαρκώς. Μην αμφιβάλετε για αυτό ούτε για ένα δευτερόλεπτο» δήλωσε ο Πούτιν μιλώντας στο φόρουμ Βαλντάι.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο Ερντογάν ισχυρίστηκε πως η Άγκυρα δεν αναγνωρίζει την Κριμαία ως τμήμα της Ομοσπονδίας της Ρωσίας και υποστηρίζει την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας.

Όσον αφορά για την διαμάχη Γαλλίας-Τουρκίας, ο πρόεδρος της Ρωσίας είπε:

«Δεν νομίζω ότι κανένας χρειάζεται τη διαμεσολάβηση μας εκεί – η Τουρκία και η Γαλλία είναι σε θέση να ρυθμίσουν οι ίδες τις διμερείς τους σχέσεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.