ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ζωντανή διεθνής διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Αμερικανικές εκλογές – Η επόμενη ημέρα» από την AHEPA

Ζωντανή διεθνής διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Αμερικανικές εκλογές – Η επόμενη ημέρα» από την AHEPA

Διαδικτυακό «στρογγυλό τραπέζι» από το Mediterranean Council & Forum MEDCF (medcf.org), με το Pronews TV και την επικοινωνιακή χορηγία του pronews.gr, διοργανώνει η Αmerican Hellenic Educational Progressive Association- AHEPA HJ41 με την υποστήριξη του “Israel Institute of Strategic Studies”, σήμερα Κυριακή 08 Nοεμβρίου (20.00 EEST 13.00 EST) και με θέμα «Αμερικανικές Εκλογές, η Επόμενη Ημέρα – US Election the Next Day».

Χαιρετίζει ο Ύπατος Πρόεδρος της ΑΗΕΡΑ, George Horiates NJ USA.

Συζητούν ζωντανά:

– Σάββας Τσιβίκος CEO at Cypreco industries inc. AHEPA’s Supreme Treasurer USA/ CYPRUS,

– Δρ. Μάριος Ευθυμιόπουλος Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνούς Ασφάλειας και Στρατηγικής στο Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο των ΗΑΕ – MEDCF President GREECE,

– Martin Sherman PhD Doctor of Philosophy Political Science & Government Tel Aviv University MEDCF V-.Chairman ISRAEL,

Phd Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος Στρατηγικός Αναλυτής GREECE,

– Phd George J. Anastasopoulos Mechanics Northwestern University USA,

– Marco Florian General Director MED Agenda 25 ITALY,

– Mark Langfan Managing Gen. partner Langfan Comp. Chairman Americans for the Safe of Israel MEDCF Dep. Dir. M. East USA, Shary Miditieri Post-Grad Researcher Mediterranean Affairs MEDCF BALKANS ITALY,

– Παναγιώτης Δούμας Επιχειρηματίας – ΔΙ.Ε.ΣΥ & Pronews-TV

– Eleftherios Fountopoulos Colonel Ret. Defence Intel. NATO Crisis, Management GREECE,

– Mahmoud Morsi Tolba PhD candidate, Political Science & Inter. Relations Alexandria University Geo-strategic analysis MEDCF VP EGYPT.

Θα συντονίσουν: Danielle Crimmins Criminal Justice, Strategic Intel/Homeland Security MEDCF Analyst on Terrorism USA, Ανδρέας Ζαπουνίδης Σύμβουλος Ασφαλείας & Community Liaison Consultant Energy and Defence Industry και Πρόεδρος του τμήματος ΑΗΕΡΑ HJ41 Καλαμαριάς.

">Live streaming στο Pronews TV

">Live streaming στο youtube/AHEPA HJ41

Live streaming στο facebook/AHEPA HJ41

Οι εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες ολοκληρώθηκαν. Η επόμενη ημέρα όμως είναι κρίσιμη όχι μόνο εξαιτίας των εσωτερικών μετασχηματισμών και των υπαρχουσών οικονομικών συνθηκών, αλλά των αλλαγών και των νέων προοδευτικών μετεξελίξεων που θα επηρεάσει την ψυχή του Αμερικάνικου Έθνους και τις παγκόσμιες ισορροπίες.

Η Βουλή των Αντιπροσώπων έχει άλλο «χάρτη» με , η Γερουσία και το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ έχουν τεράστια δύναμη και ο κάθε Πρόεδρος τις χρειάζεται για να εκπληρώσει τις υποσχέσεις του εντός και εκτός συνόρων.

Τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο κόσμος μας θα αλλάξει δυναμικά και οι ατομικές ελευθερίες των ανθρώπων θα καταπιεστούν ακόμη περισσότερο.

Η Ευρασία θα συνεχίσει να κρατάει το κλειδί των παγκόσμιων γεωστρατηγικών εξελίξεων και η ΝΑ Μεσόγειος θα καθορίσει σημαντικά τις επόμενες δεκαετίες. Πριν στεγνώσει το μελάνι στα ψηφοδέλτια των Αμερικανών οι ανταγωνιστικές προς τις ΗΠ χώρες θα κινηθούν γρήγορα με τα νέα δεδομένα.

Η Μέση Ανατολή ζει κοσμοϊστορικές αλλαγές όμως την ίδια ώρα όλα κρέμονται από μια κλωστή…Νέες στρατιωτικές βάσεις σε βορρά και νότο θα δημιουργηθούν και νέοι συσχετισμοί θα προκαλέσουν τον Ελληνισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ΗΠΑ αλλάζουν και μαζί τους αλλάζει ολόκληρος ο πλανήτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.