ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Twitter: «Εμείς στις 20 Ιανουαρίου δίνουμε τον προεδρικό λογαριασμό @POTUS από τον Ν.Τραμπ στον Τ.Μπάιντεν»

Twitter: «Εμείς στις 20 Ιανουαρίου δίνουμε τον προεδρικό λογαριασμό @POTUS από τον Ν.Τραμπ στον Τ.Μπάιντεν»

Ο κολοσσός των κοινωνικών δικτύων Twitter φαίνεται ότι παίρνει θέση (μετά τα ΜΜΕ) και προωθεί τον Τ.Μπάιντεν για τον αμερικανικό προεδρικό θώκο ασχέτως των εξελίξεων στο δικαστικό αγώνα όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ.

Έτσι η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα μεταβιβάσει τον λογαριασμό “@POTUS” ο επίσημος λογαριασμός του προέδρου των ΗΠΑ” – στον Τ.Μπάιντεν στις 20 Ιανουαρίου παρά το ότι ακόμα επισήμως δεν έχει ανακηρυχθεί πρόεδρος!

“Η Twitter είναι πολύ ενεργή στην μετάβαση της εξουσίας στον Λευκό Οίκο μέσω του λογαριασμό στις 20 Ιανουαρίου του 2021,” ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Twitter Nick Pacilio [που διανεμήθηκε στους δημοσιογράφους την Παρασκευή.

Τους λογαριασμούς που θα παραδώσει στον Μπάιντεν η εταιρεία είναι οι @POTUS, @whitehouse, @VP, @FLOTUS and other government-related handles to the Biden team.

Επιπλέον ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει άμεσα συζητήσεις με το δίδυμο Μπάιντεν-Χάρις για το πως θα γίνεται η χρήση των λογαριασμών από την νέα διοίκηση (βγάζει προέδρους και το twitter) που θα διαχειρίζονται από την ημέρα της ορκωμοσίας.

Να σημειώσουμε ότι ο Ν.Τραμπ σεβόμενος την θέση του και στα πλαίσια του δικαστικού αγώνα για την προεδρική εκλογή δεν κάνει χρήση των επίσημων λογαριασμών αλλά του προσωπικού του @realDonaldTrump που ήδη υφίσταται πολλές φορές τις πιέσεις της twitter που έχει επιβάλει και λογοκρισία ή απόκρυψη μηνυμάτων ή σημειώσεις ότι πιθανώς αυτό είναι ψευδές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.