Άντονυ Μπλίνκεν: Ο ΥΠΕΞ που θέλει ο Μπάιντεν – «Εργάτης της παγκοσμιοποίησης» & υπέρμαχος της μετανάστευσης

Άντονυ Μπλίνκεν: Ο ΥΠΕΞ που θέλει ο Μπάιντεν – «Εργάτης της παγκοσμιοποίησης» & υπέρμαχος της μετανάστευσης

Έναν φανατικό οπαδό της Παγκοσμιοποίησης και υπέρμαχο της ελεύθερης παράνομης μετανάστευσης (και άρα θιασώτη της μείωσης της εθνικής κυριαρχίας) επέλεξε ο Τ.ΜΠάιντεν ως τον δικό του ΥΠΕΞ εάν τελικά γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ.

Τα ελληνικά ΜΜΕ υποδέχθηκαν – άγνωστο γιατί πέραν της ιδεολογικής εμμονής τους κατά του Ντόναλντ Τράμπ – με διθυράμβους την ανακοίνωση της επιλογής του Άντονυ Μπλίνκεν ως του υπ. Εξωτερικών εάν και όταν αναλάβει την κυβέρνηση ο υπεργηραιός Μπάιντεν.

Ο Άντονυ Μπλίνκεν χαρακτηρίζεται από πολλούς ως ένα από τα «γεράκια» των ΗΠΑ που έχει ως στόχο την απομόνωση της Ρωσίας, τις στενότερες σχέσεις με την Κίνα και την… εμπλοκή στην Συρία.

Υπήρξε επίσης υποστηρικτής της αμερικάνικης εισβολής στο Ιράκ αλλά και του βομβαρδισμού της Λιβύης, που έφερε τα γνωστά απότελέσματα… Βέβαια για την Κίνα είναι πολύ πιο διαλλακτικός, καθώς έχει τονίσει ότι οι ΗΠΑ πρέπει να βρούν τρόπους συνεργασίας με το Πεκίνο. Είναι άλλωστε γνωστές οι θέσεις των οπαδών της παγκοσμιοποίησης για το κομμουνιστικό καθεστώς της Κίνας.

Πρώην σύμβουλος του Ομπάμα, ο Άντονυ Μπλίνκεν, έγινε δεκτός με ζητωκραυγές από τους κύκλους των «παγκοσμιοποιητών» όπως ο συνταξιοδοτημένος στρατηγός Μπάρυ ΜακΚάφρι, ως ένας έμπειρος γραφειοκράτης με «παγκόοσμιες επαφές και σεβασμό». Ενώ ο Ενρίκο Λέτα, κοσμήτορας του Paris School of International Affairs, τον χαρακτήρισε ως «το σωστό βήμα για την επανέναρξη των διατλαντικών σχέσεων».

Υπερασπιστής της μετανάστευσης

Το 2016 μάλιστα εμφανίστηκε σε παιδικό πρόγραμμα, προκειμένου να εξηγήσει μιλώντας σε χαρακτήρα «τα καλά της μετανάστευσης». Αποδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό την στηριξή του στην ατζεντα της Νέας Τάξης. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι και ο προαλειφόμενος ως υπεύθυνος για το Department of Homeland Security και επί της ουσίας για την ασφάλεια των συνόρων της ΗΠΑ θα είναι ο κουβανέζικης καταγωγής Αλεχάντρο Μαγιόρκας, δικηγόρος πλήθους οργανώσεων μεταναστών και υπέρμαχος της αύξησης των μεταναστευτικών ροών στις ΗΠΑ.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι μέσα στην δομή του δημοκρατικού κόμματος υπάρχουν ακόμη… περισσότεροι κίνδυνοι για την Ελλάδα. Όπως η Σομαλικής καταγωγής βουλευτής Ιλχάν Ομάρ, η οποία μάλιστα πρόσφατα ζήτησε να σταματήσει η πώληση των F-35 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, κατηγορώντας το καθεστώς της αραβικής χώρας για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η Ιλχάν Ομάρ, θεωρείται «ανερχόμενο αστέρι» και κατά πολλούς συνδέεται με την Τουρκία, τόσο λόγω καταγωγής όσο και λόγω της στηριξής της στους Παλαιστίνιους και την αντιθεσή της στο Ισραήλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.