ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν από το Μπακού μιλά για «Μάχη που δεν τελείωσε σε άλλα μέτωπα»

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν από το Μπακού μιλά για «Μάχη που δεν τελείωσε σε άλλα μέτωπα»

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επισκέφθηκε την πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν σήμερα Πέμπτη για να συγχαρεί τις τουρκικές και τις αζερικές δυνάμεις για τη νίκη τους εναντίον των Αρμενίων, τους οποίους περιέγραψε ως κατακτητές.

Το Αζερμπαϊτζάν οργάνωσε μια στρατιωτική παρέλαση προς τιμήν των θυμάτων του πολέμου, παρουσιάζοντας μερικά από τα βαριά όπλα που κατασχέθηκαν από τις αρμενικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια της μάχης.

“Η ανάκτηση των κατεχόμενων εδαφών δεν σημαίνει ότι η μάχη έχει τελειώσει. Θα συνεχίσουμε τώρα σε πολλά άλλα μέτωπα, τόσο πολιτικά όσο και στρατιωτικά. Το Καραμπάχ ανήκει στο Αζερμπαϊτζάν και εντάχθηκε στην μητέρα πατρίδα μετά από 30 χρόνια λαχτάρας” τόνισε ο Ερντογάν προκαλώντας πολλά ερωτηματικά για τα σχέδια του

Αμέσως είχαμε την αντίδραση της Ρωσίας μέσω της εκπροσώπου του ρωσικού ΥΠΕΞ Μαρίας Ζαχάροβα, η οποία σχολίασε τις δηλώσεις του Αζέρου και του Τούρκου προέδρου με δηκτικό τρόπο.

Σύμφωνα με την ίδια, “όλες οι προσπάθειες επικεντρώθηκαν στην επιστροφή της κατάστασης στην περιοχή σε μια ειρηνική πορεία, σταματώντας τις εχθροπραξίες και προσελκύοντας τα δύο μέρη στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, για να ξεκινήσουν οι περίπλοκες διαδικασίες για την επιστροφή των προσφύγων, να γίνει η αποκατάσταση των υποδομών, καθώς και η δημιουργία προϋποθέσεων για την ομαλοποίηση της ζωής.

Αυτό το έργο είναι εξαιρετικά επίπονο, και προχωρούμε από την παραδοχή ότι οι πολιτικές δηλώσεις πρέπει να συμβάλλουν ακριβώς σε αυτές τις διαδικασίες.

Επενδύθηκε πολλή προσπάθεια σε αυτό και χάθηκαν πολλές ζωές και καμία πολιτική δήλωση δεν πρέπει να τα αναιρεί όλα αυτά”, κατέληξε η ίδια με εντολή Πούτιν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.